Szerintetek milyen ez a lány? Én látom rosszul a dolgokat?
Van egy barátnőm, név szerint Gréta. 11.-esek vagyunk.
Ő az egyetlen barátnőm az osztályba, és úgy érzem nem normális a lány.
Tehát. Mivel ő kolis, így hoz xy összeget egy hétre (nem 10.000 Ft-okra kell gondolni), amit már hét elején hétfőn-kedden elkölt, viszont nem épp kajára, hanem Dm-ben, Rossmann-ban, plázákban össze vissza sminkre, hülyeségekre. Kb. csütörtökre minden pénze elfogy, tőlem kér kaját, bár nem csak akkor mikor nincs pénze. Tőlem kér pénzt, van hogy 100 Ft-ot, van hogy 10 Ft-ot stb. Tavaly tavasszal fagyira is meghívatta magát velem (persze nem hívtam meg), ráadásul több olyan kijelentést is tett, hogy milyen kaja van nálunk?!. De több ilyen tényező van, most csak a legpofátlanabbakat írtam le.
A másik baj az, hogy folyamatosan utánoz. Ez nem is lenne baj, hogy előfordulna 1x-2x mert belefér persze, de már ez komolyan idegesítő. Ráadásul múlt héten a dm-ben néztünk egy rúzst, amit meg akartam venni, teszterét néztem ő pedig direkt elkapta az utolsó darabját a polcról. De mikor én veszek olyat (jobban mondva édesanyám vett egyet magának, nálam volt 1x), akkor az baj volt.
Én látom rosszul a dolgokat, önző lennék? 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!