Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért csókolt meg a barátom?

Miért csókolt meg a barátom?

Figyelt kérdés

Van egy fiú barátom nagyon jóban vagyunk, most nála is vagyok, de más okok miatt. Nem jártunk soha, nem történt köztünk semmi! Tényleg csak barátomként tekintek rá!!! És szerintem ő is rám!!! Sőt ebben biztos vagyok, de tegnap este ( már nagyon késő volt ) elmentem kicsit sétálni, mert mostanában kicsit sz*rul vagyok és nincs minden rendben...a lényeg, hogy a barátom amikor felmentem a lakására megtapsolt! Hogy végre megjöttem, kérdezte, hogy normális vagyok-e? Miért mászkálok egyedül, este és ráadásul amikor ilyen hideg van stb. Nem tudom mi a baja velem, de utána meg elkezdett csesztetni, hogy miért vagyok most ilyen szomorú, mi a gondom? Elmondtam neki, hogy igazából semmi nincsen csak van most egy ilyen időszakom amikor kicsit magambafordulok és amúgy is most van pár dolog ami zavar és elszomorít. Erre ő rögtön azt kérdezte, hogy fiú van a dologban? Mondtam neki, hogy nem! De felesleges volt bármit is állítanom, mert azzal jött, hogy mindig a telefonomat babrálom. Igazából már korábban kérdezte is, hogy kivel beszélek, de nem mondtam semmit, mert ninc sok köze hozzá! Nem sokáig beszéltünk erről. Mind a ketten készültünk lefeküdni. ( külön helyen halszunk ) Én a nappaliban aludtam amikor kijött hozzám és leült a földre elém. Aztán kérdezte, hogy nem-e akarok neki mesélni arról, hogy miért vagyok ilyen? Nagyon kedves volt velem és láttam rajta, hogy tényleg komolyan érdekli mi lehet a bajom. Nem mondtam neki semmit, mert nem merem megosztani vele , a legmélyebb érzéseimet. Végülis elterelődött rólam téma még dumáltunk kicsit aztán amikor felállt én meg ott voltam a kanapén akkor lehajolt hozzám csak úgy hirtelen szájon csókolt. Nagyon megijedtem :( (azthittem, hogy véletlen volt hogy az arcomra akart puszit adni )és nem is csináltam semmit csak lehajtottam a fejemet zavaromban, de aztán megfogta az arcomat és megcsókolt - nem ellenkeztem azt sem tudtam, hogy mivan most :( igazából nem volt hosszú csók és nem volt nyelves sem...de akkor is megcsókolt, csak úgy. Nem tudom miért! Nem értem! Utána adott a homlokomra egy puszit aztán bevonult a szobájába. Nem érzek semmit iránta, soha nem éreztem, férfiként se tudok tekinteni rá, de jóképű csak nem tetszik úgy..nagyon jó barátom és talán szeretem is, de én nem vagyok szerelmes vagy ilyesmi és ő sem az szerintem!!! De akkor miért csókolhatott meg? Nagyon szeret aggodalmaskodni, mindig mondja, hogy csak ő fog elfogadni, rajta kívűl az összes pasi "szemét alak" és nem kell nekem még párkapcsolat sem. De ezeket megszoktam tőle és mindig csak úgy mondogatja!! Inkább olyan mintha a bátyám lenne vagy nem tudom..ezekután nem tudom mi legyen.. Soha nem gondoltam volna, hogy ez lesz! :( Ma reggel nem beszéltünk erről ugyanúgy viselkedik, hozza a laza, menő, kedves oldalát. Miért csinálta ezt?

Én 19 vagyok. Ő most 23.

2017. jan. 9. 13:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
55%
Fiú és lány közt nincs barátság, csak a lányok hiszik ezt. A férfi mindig a megfelelő alkalomra vár.
2017. jan. 9. 13:09
 2/12 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem ebből csak a hülye nem veszi le, hogy minimum tetszel neki, bár esélyes az is, hogy többet akar.

19 évesen nem lehetsz annyira buta, hogy ne vedd észre...

2017. jan. 9. 13:11
 3/12 A kérdező kommentje:
Lassan 1 éve barátok vagyunk. Neki több kapcsolata is volt. Nekem csak 1 "kapcsolatom" volt..nem rég. De nem hiszem, hogy akarna tőlem bármit is!!! :( És én nem is érzek iránta úgy!!!
2017. jan. 9. 13:13
 4/12 anonim ***** válasza:
92%
Miért nem tőle kérdezed meg?! Eleve hogy hagyhatod magad bárkinek megcsókolni? Az első "talán csak puszit akart adni" dolognál még mondhatod, hogy lesokkolódtál, de utána? A második csókot miért hagytad? Miért nem toltad el és kérdeztél rá, hogy mit szeretne és miért? Hát ma reggel? Elvitte a nyelvedet a cica?
2017. jan. 9. 13:14
 5/12 A kérdező kommentje:
Nagyon zavarba hozott ezzel és nem is mertem semmit csinálni, nem is csókoltam vissza. Az egész nagyon béna volt :( tudom, hogy az én hibám ez!!! Nem merem megkérdezni, mert nagyon izgulok, hogy csak zavarba hoz és előtte is gyakran zavarban szoktam lenni, de most..ezekután nem merek ránézni. Már összepakoltam a cuccaim ma megyek vissza a koleszba. De nem is megyek többet fel a lakására. Se sehova nem megyek vele!!! Nem merek ránézni se :(
2017. jan. 9. 13:20
 6/12 anonim ***** válasza:
41%
Na drágaságom! Te se vagy sok empátiával és körültekintéssel megáldott lény. Ha végigolvastad volna a kérdésed magyarázatát, akkor kiderült volna számodra is, hogy a kérdésből csak az egyik lényeg nem derült ki, az hogy Te fiú agy lány vagy-e? Mert ugyebár manapság már a mindenki mindenkivel ill. bárki bárkivel dolog elég gyakori, de bizony Te biológiai nemedre eddig nem derült fény. Olyan ez, mint az egészség rovatban a kérdezők nem közlik sem életkorukat, sem nemüket, ráadásul fotót sem küldenek, de azt kérdezik, hogy ez mi a szájam felett ?
2017. jan. 9. 13:45
 7/12 anonim ***** válasza:
54%

A srác biztos, hogy szeretne tőled valamit és nem csak azért, mert megcsókolt.

"mindig mondja, hogy csak ő fog elfogadni, rajta kívűl az összes pasi "szemét alak" és nem kell nekem még párkapcsolat sem"

Nem egyértelmű? A " barátod" csak magának akar és ezt tulajdonképpen a tudomásodra is próbálja hozni. Ha már 1 éve " barátok" vagytok akkor nem gondolnám, hogy csak megakar fektetni, de megkérdőjelezhetetlenül többet érez irántad.

Egyébként zabálnivaló lehetsz :D olyan édesen tudsz írni. Kis hiszékeny:P

25F

2017. jan. 9. 13:49
 8/12 A kérdező kommentje:
Lány vagyok. Bocsi, hogy nem írtam!
2017. jan. 9. 13:50
 9/12 anonim ***** válasza:

"De nem is megyek többet fel a lakására. Se sehova nem megyek vele!!!"

Most akkor mi lesz veletek? Ezt meg kell beszélned vele ha akarod ha nem. Annyira nyuszi meg nem lehetsz, hogy ne tudd megkérdezni, hogy miért csókolt meg?

Te amúgy miért hagytad, hogy megcsókoljon? Különben nincsen barátság nő és férfi között. De nem szívózok veled, ha a csajom lennél csak azért nem tudnék veled üvölteni, mert olyan kis csacsi vagy és édes. Viszont a csávót el felejtheted, szerintem kevesen tolerálnák, már önmagában azt, hogy van egy fiú barátod, egyébiránt akinél ott alszol és ilyen meghitt pillanataitok vannak XD

2017. jan. 9. 14:10
 10/12 anonim ***** válasza:
Miért csókolt meg a barátom? - Mert többet érez irántad.
2017. jan. 9. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!