Hogyan barátkozzak össze vele?
Figyelt kérdés
sziasztok, 18/L vagyok , eléggé zárkózott. van egy idén jött osztálytársam (szintén lány, akiben megfogott valami, elég hasonlóak vagyunk ezért szeretnék vele barátkozni (nem szerelmi kapcsolatra gondolok :D) csak ő jóba van másokkal én meg nem 'tudok' nyitni, talán eddig 2 szót váltottunk.
hogyan tudnék változtatni ezen? nem csak miatta, alapból is. nem kérek bántó válaszokat,ha lehet.(tisztában vagyok magammal)
köszönöm szépen
2017. jan. 3. 23:00
1/4 anonim válasza:
Kezdésnek: "szia :)"
És bezsélgess vele, érdeklődj, kérdezz.
2/4 Roflkopter válasza:
egyedül van odaülsz mellé megkérdezed, honnan jött, miért jött át, egyetértesz vele mindenben és kész barátok vagytok
3/4 anonim válasza:
Nem kell egyetérteni, ha nem akar. Hülyeség. Legyen önmaga. A barátság is akkor jó, ha hasonló a hasonlóval van.
4/4 anonim válasza:
először menj oda hozzá és kezdj vele olyan témákról beszélgetni amiket mind ketten szerettek a többi meg jön magától
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!