Sértődékeny fiú barát. Mit kéne tennem?
Pár hónapja megismertem egy fiút,és nagyon gyorsan megtaláltuk a közös hangot.Sokszor vagyunk együtt élőben,és rengeteget beszélgetünk a neten is. Nagyon megkedveltem,és megszerettem őt barátként.Viszont mostanában sokszor felidegesíti magát miattam,olyan dolgok miatt is,amik nem is rá tartoznak,csak egyszerűen megharagszik rám.Előfordult már,hogy csak 1 mondatom miatt hirtelen megváltozott az egész hangulata.Nagyon sértődékeny,és 3x is át kell gonolnom,hogy mit mondok neki.Hiába próbálom kiszedni,hogy mi a gond,magában tartja. Viszont érzem,hogy ha folytatom,akkor elveszítem őt.Nem hiszem,hogy változtam volna,de nem tudok rájönni,hogy mi az ok. Ő sokat jelent nekem,és mondogatja,hogy nagyon szeret engem,de egyszerűen nem tudom őt megérteni.
Vajon miért ilyen velem? Nem szeretném őt lecserélni.
Kérlek segítsetek! L
Azt, hogy ő miért ilyen, nem tudnám megmondani, nem ismerem őt. Azt tudom, hogy a mély érzések nem mindig pozitív irányba fejlődnek. Ettől még mélyen gyökereznek, de a hatásuk a kapcsolatra nézve előnytelen. Ilyen lehet például az egyoldalú szerelem is egy baráti viszonyban. Amíg egy szerelmi köteléket ezek az érzések nemesítenek, addig például a ti kapcsolatotokat rongálják. Nem mondom, hogy ez a helyzet, de bármi is van, hasonló súllyal rendelkezik. Pedig a sértődés elég reprezentatív olyan szempontból, hogy pontosan megmutatja, mi az, ami a másiknak nem tetszik. Valószínű nem arról van szó, hogy suttyó és ezért nem mondja meg, hanem mert képtelen róla beszélni :)
Ha mindenképp tudni akarod az okát, az hatékony megoldás, ha kicsalod belőle az infót (szándékos provokálás, sértés egy-egy témában, maradva a példánál, szerelem). Persze ennek a hozadéka lehet az is, hogy elveszted őt, de ha téged ennyire foglalkoztat a kérdés, akkor a válasznak ára van. Vagy, rábízod, hogy mit és mikor akar elmondani.
Barátként kezeled?
Fontos, hogy ne érezze úgy, hülyíted, vagy hogy várhat tőled többet.
Sok ember félreértelmezi a másik által küldött jeleket és könnyen gondolhat arra, hogy több is van köztetek, mint sima barátság.
Nem kiokításként mondom, csak jó, ha ez tisztázva van.
20/L
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Neki van barátnője,kicsi az esélye,hogy szerelmes belém. Én barátként kezelem őt,nem tudnám elképzelni,hogy több lenne barátságnál.De mindig ő kezdeményezett mindenben,például ő ölelt meg engem,karolgatni is szokott..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!