Ti szoktátok mondani a legjobb fiú barátotoknak, hogy szeretlek?
Figyelt kérdés
Mi a legjobb fiú barátommal igen, de teljesen komolyan gondoljuk, nem egy berögzült szokás, hogy irogatjuk egymásnak, hogy szeretlek, hanem tényleg komolyan, de nem vagyunk együtt és mivel kettőnkön múlik, nem is leszünk.
15/L
2016. dec. 25. 19:53
1/7 anonim válasza:
Én nem szoktam mondani nehogy félreértés legyen. De ha nálatok ezt nem értitek félre akkor mért ne:)
2/7 anonim válasza:
Hát, már "öreg" vagyok, de a te korodban sokat mondtam a legjobb barátomnak. Ő is nekem. Egyikünk sem értette félre.
Volt, amikor elkezdett szívatni, én meg poénból besértődtem, ő meg csak röhögött. Aztán ráírta a füzetemre, hogy "azért szeretlek".
4/7 anonim válasza:
Nem szoktam, bár ha ti így jól érezitek magatokat szerintem rendben van, de a párkapcsolataitokban kicsit furának fog tünni.
5/7 anonim válasza:
Csak ritkán,de szoktuk. Egyikünk sem érti félre,már régóta barátok vagyunk
19/L
6/7 anonim válasza:
Lány barátomnak szoktam mondani gyakran, hogy szeretem őt. Fiúknak soha.
F
7/7 anonim válasza:
Az öreg székelytől a felesége kérdezte, szereti - e ?A székely válaszolt : az esküvönkön mondtam,hogy szeretlek, eés ha valozas törtenik, idöben szólok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!