Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ti törölni szoktatok olyan...

Ti törölni szoktatok olyan online barátot, aki már nem foglalkozik veletek?

Figyelt kérdés

Oké, elismerem, hogy nem vagyok az a nagy szociális ember.

22 éves vagyok, kb. 13 éves korom óta chatelek (ekkor lett meg az internetünk). Mostanában személyesen sokkal többet beszélek az emberekkel. Pl. csütörtökön voltam a fürdőben, és a szaunában 3 öregemberrel, és egy velem egykorú sráccal beszéltem összesen fél vagy 1 órát.

Rátérek a lényegre, hogy ne raboljam az időtöket. Egy csajt felvettem facebook-ra (ismeretlenek.me-n) találkoztunk 2 hete. Írtam is neki, hogy ritkán facebook-ozok, azóta vagy 4-szer beszéltünk max., de vagy 15-ször rám írt. Most meg elhatároztam, hogy beszélgetek vele egy jót, de ez a jó beszélgetés kimerült 5 mondatban. Amikor nem érek rá, akkor kellenék (na most írt megint), amikor meg ráérnék, félretol. Annyira idegesítő ez, legszívesebben törölném a francba :D

Az a poén, hogy ez a forgatókönyv már rengetegszer lement más emberekkel.

Felfogom, hogy lehet bármi komoly problémája, de akkor meg minek facebook-ozik, ha padlón van?

Pont az ilyenek miatt gyűlöltem meg az online beszélgetéseket, mert a másik gondol egyet, és lelép, instabil emberekre meg minek építsek bármit? Pár havonta kíváncsiságból elkezdek neten beszélgetni, és eddig még mindig csalódnom kellett :/

Annyira furcsa ez, és nem hinném, hogy velem van a hiba, mivel élőben könnyen tudok beszélgetni.

2016. dec. 24. 17:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha én törölném az ilyen „barátaimat”, akkor facebookon 1 ismerősöm sem lenne. :(
2016. dec. 24. 18:16
 2/6 anonim ***** válasza:

az ismeretlenek alapbol tele vannak trollokkal, elmentek otthonrol egyeseknek:D

enis vettem mar fel onnan eddig 2x embert, torolve is lettek:D

a netes "baratsagok" ilyenek sajna, ritkan lehet talalni tenyleg normalisat:d

de ha ismeretleneken elvoltatok (gondolom nem a szia, kor utan vetted fel /vagyis remelem:D/, akkor hogyhogy nem tudtok beszelni egymassal, elotte nem volt rohadt unalmas a csaj?:D

2016. dec. 24. 18:17
 3/6 A kérdező kommentje:

Nem zárkózom el attól, hogy esetleg velem van a probléma :D

Egyébként ő írta, hogy adjam meg facebook-omat, én nem terveztem felvenni. 16 éves a csaj, emiatt nem nagyon akartam folytatni. Messze is lakik, és mégis miről beszélnénk? Arról, hogy mit csinált ma a suliban? Azért mégis felvettem, hátha. Úgy látszik kár volt.

Most viszont nincs mit veszíteni alapon szóvá tettem a dolgot. Vagy közelebb kerülünk egymáshoz, vagy pedig törlöm / ismerőseim között lesz és semmit sem beszélünk. De eddig nem igazán van képben...

2016. dec. 24. 18:28
 4/6 A kérdező kommentje:

Kedves 1.-es válaszoló!

Lenne hozzád egy kérdésem: "Ha én törölném az ilyen „barátaimat”, akkor facebookon 1 ismerősöm sem lenne. :("

És mégis miért nem törlöd őket? De most ezt teljesen komolyan kérdezem! Persze most az internetes barátokra értem ezt, nyilván én sem törlöm ki azt, akit személyesen ismerek, de nem beszélünk neten.

2016. dec. 24. 18:35
 5/6 anonim ***** válasza:

Vannak olyanok, akik nincsenek egy hullamhosszon, ez nem korfuggo. :D

Nem hiszem, hogy veled lenne a baj, normalisnak tunsz, csak ne add meg mindenkinek a facedet, meg ha kerik is.

De azert majd ertesits minket, hogy mi lett a vege.:D

2016. dec. 24. 18:38
 6/6 A kérdező kommentje:

5.: A nem normálisok is normálisnak tűnnek :D

Mind1, most annyi van, hogy majd holnap megbeszéljük a dolgokat.

Ezt is úgy kellett a szájába adnom. Írtam neki, hogy holnap is megbeszélhetjük, azt válaszolta, hogy holnap beszéljük meg, mert nincs jól.

Egyébként várok minél több történetet, reakciót, vagy bármit! :) Akár ide, vagy privátban :)

Boldog Karácsonyt mindenkinek!

2016. dec. 24. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!