Szerintetek nyugodtan lehetek bunkó az emberekkel?
Általában velem is azok voltak, nem tiszteltek, nem vették figyelembe a véleményem sosem és gyakran ugrattak.
Teljesen jogos ha bunkón viselkedem az emberekkel, a szüleim és családomon kívül mindenkivel...
19
Persze tudok angoulul, küldhetsz videót. Tényleg meg szeretném érteni, miért bunkók velem, anélkül, hogy ismernének, már az első szavaikban. Tudod van olyan, hogy ha az embereknek nem jön be valakinek a fizimiskája, akkor azt így juttatják kifejezésre. Éreztetik vele, hogy szart nem ér, hogy nem kellett volna a világra születnie. Hogy képzeli, hogy joga az élethez? Velem így bánnak és bántak, mindenki, szóval nem tartok attól, hogy valakivel aki nem bunkó én bunkón bánnék. És azt mondják, hogy az élettől azt kapsz amit adsz. Én kedvességet, csendességet, megértést adtam, viszont bunkóság volt a fizetségem. Ez a közmondás csak akkor lesz érvényes, ha én is elkezdek bunkó lenni (ezáltal azt remélem, hogy megvédem magam, kiállok magamért) és ugyanazt adom vissza amit kapok. Tehát mások bunkóságot adnak nekem, akkor azt is kell visszakapniuk nem? Hiszen azt kapsz amit adsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!