Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért viselkedek így vele?

Miért viselkedek így vele?

Figyelt kérdés

Van egy barátom, nagyon fontos nekem, mégis valamiért próbálom kerülni mostanában. Nagyon szeretek vele lenni, de mégis örülök, hogyha nem futunk össze mondjuk a vonaton. Múltkor találkoztunk a városba, én meg alig beszélgettem vele, és itthon meg nagyon szégyelltem magamat, biztosan megbántottam. Nem tudom miért viselkedek vele így, ő kb az egyetlen barátom, és én is tudom, hogy s..gfej vagyok vele, nem akarom, hogy megutáljon, mégis kerülöm. Pedig zavar, hogy nem tudom, hogy mi van vele, ő meg állandóan keres.

Köszi a válaszokat. :)

15/L

2016. dec. 18. 12:36
 1/1 anonim ***** válasza:
Valószínű hogyha kerülöd akkor annyira mégse kedveled. Lehet ez azért mert túl unalmas vagy mert nem tudsz vele viccelődni. Szerintem keress valaki olyat akivel jobban szeretsz beszélgetni. Barátkozz mással is.
2016. dec. 18. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!