Barátsággal kapcsolatos kérdés! Mit tehetnék?
Először is felejtsd el a bff kifejezést, tizenhat éveskéknél idősebbecskék mind hánycsiznak tőle :3 *.* <3
Aztán. Miért nem lehet hárman jóban lenni? Sőt, szedjetek össze egy negyedik ember, és akkor sosem lesztek páratlanul.
5-ös vagyok.
Bocsánat, ha gúnyolódónak tűnt, amit írtam, egyszerűen csak tudom, hogy működnek az emberek. Nekem is a legjobb barátnőm óvodából került ki, együtt sírtunk-nevettünk, támogattuk egymást egészen 21 éves korunkig, amikor is egy kisebb vita után leültem vele őszintén megbeszélni a problémákat, őt is meghallgattam, megölelt az ajtóban, beszéltünk még egy hónapig neten, aztán se kép, se hang, fogalmam sincs, mit történt, ez történt öt éve. Közös ismerősünktől próbáltam kiszedni, hogy mégis mi volt ez az egész? Nem akar róla beszélni, hát ennyi volt az ovis BFF történetünk.
Nem azt mondom, hogy neked is értelem szerűen ez lesz a végetek, csak tartsd szem előtt, hogy az élet minden területen kiszámíthatatlan főleg akkor, ha egy másik emberre támaszkodsz. Még magadat tudod kontrollálni, egyengetni, kiszámítható vagy magad számára, de ezt sosem tudod elvárni egy tőled független emberi lénytől.
Persze nagy utat kell bejárnod még, hogy ezt megértsd, nem is bántani szerettelek volna, mert még fiatal lehetsz.
Sok örömöt az életben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!