Van olyan fiú vagy lány aki barátságot akarna kötni rajtam kívül?
Akár itt is lehet, akad jó pár olyan értelmes ember, akivel lehet beszélgetni.. :)
Sajnálom a történeted, nekem volt egy "legjobb barát"-nak nevezett valaki, aki szintén lelépett mással, amint középsuliba mentünk. Barátnőm meg azt hitte talált egy jobbat, aztán azért szakított velem. Nem is kell mondanom, hogy 2 hét után rájött, hogy egy bunkó paraszt és engem szeret, de kár érte.. ˇˇ
Ha nem lenne még elég üzeneted, akkor ha gondolod én is szívesen beszélgetnék veled. ^^
16/f
Ha írsz szívesen beszélgetek veled én is, nekem sincs nagyon barátom, sőt most már barátnőm se, mert nemrég szakítottunk. :D
De egyébként neten mindig vannak olyanok, akik barátkozni akarnak, szóval ilyen szempontból jó helyen keresed, az más kérdés, hogy ezekből mennyire alakul ki igazi, tartós barátság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!