Mit kérdezhetett?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy hülyeséget fogok kérdezni, de hátha mégis tudna valaki segíteni. Szóval beszélgettem egy barátommal telefonon, miközben szóba került a szobabiciklizés, vagyis hogy éppen előtte szobabicikliztem. Erre megkérdezte, hogy hány kilométert tekertem, mondtam, hogy én azt nem szoktam nézni, csak az időt, hogy hány perc. Aztán kérdezte, hogy mit szoktam közben csinálni, mert ő unja magát, és olvasni szokott közben, mondtam, hogy én meditálni szoktam, vagyis, hogy összeszedem a gondolataimat. Erre ő mondott valamit, olyan viccesnek tűnt, amit nem értettem, megkérdeztem még egyszer, azt hiszem sum volt a vége, az eleje nem tudom, talán cargulate, vagy valami ilyesmi. Aztán zavaromban rámondtam, hogy igen, miközben azt sem tudom mire mondom. Nagyon szégyelltem magam, lehet, hogy észre is vette, hogy zavarban vagyok. Szóval valaki sejti-e mit kérdezhetett, esetleg valami ismert mondás ez, vagy ilyesmi?2016. dec. 4. 11:05
1/6 anonim válasza:
Én nem sejtem, de szerintem lapozz, ne törődj vele.
Nagy valószínűséggel nem a kezedet kérte meg, tehát a kényszer igened miatt nem kell vele leélned az életed.
De ha nagyon izgat, kérdezd meg tőle ismét, ... bár szerintem abszolút nem lényeges.
2/6 anonim válasza:
Cogito ergo sum
Azaz "gondolkozom, tehát vagyok"
Alapműveltség.
3/6 A kérdező kommentje:
Utolsó: hú most nagyon szégyellem magam, biztos leégtem előtte. Viszont, akkor nagyon hülyeséget nem válaszoltam rá, mert azt mondtam, hogy igen, bár egy kis hezitálás után.Aztán pár másodperc után megjegyeztem neki, hogy milyen kis vicces, azt mondja most miért? Lehet ezt nem kellett volna, de az is lehet nem tudta konkrétan ezt most mire mondtam.
2016. dec. 4. 11:41
4/6 anonim válasza:
Ha azt sem tudod, hogy mit mondott, akkor miért mondtad, hogy milyen kis vicces? Mi van a te fejedben, miért nem tudtad kimondani, mint egy normális ember, hogy ne haragudj, de nem értettem?
5/6 A kérdező kommentje:
Talán zavaromban jött ez ki, és azért nem kérdeztem meg, mert éreztem, hogy valami olyasmit mondott, amit tudnom kellene, vagy legalábbis feltételezte rólam, hogy tudom.
2016. dec. 4. 11:50
6/6 A kérdező kommentje:
Még azt hozzátenném, hogy természetesen ismerem ezt az idézetet, csak a latin megfelelőjét nem tudtam.
2016. dec. 4. 11:55
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!