Angéla02* kérdése:
Barátság vagy szerelem?
Figyelt kérdés
kb 2 éve ismerjük egymást egyik barátommal ,egy társaságban vagyunk.Minden bulikor smárolunk egymással(egyszer több is volt köztünk)
Most vagyok túl egy kapcsolaton amiben eleg csunyán átvertek.18 éves vagyok és szűz.ezt a haverom is tudja.Nem tudom mit cdináljak , belemenjek egy barátdág extrákkal-ba (igy hogy még szűz vagyok) vagy pedig abszólut ne is foglalkozzak vele?! amugy neki kb 1 éve lett vége a komoly kapcsotának.És mondta h ő most nem is szeretne kapcsolatot,és én is igy vagyok vele.Csak annyira bizonytalan vagyok vele kapcsolatba..Mer nem akarom hogy megromoljon a mi barátságunk és nem is vagyok belé szerelmes de mégis több van köztünk. szerintetek mit csináljak?
2016. nov. 28. 19:48
1/2 anonim válasza:
Tehát most azt kérdezed, hogy legyél-e kapcarongy? Hogy egy fiú, aki nem tart téged méltónak egy kapcsolatra, belédürítsen-e rendszeresen, majd hazazavar, mert programokat csinálni, beszélgetni, arra nem kellesz neki... hát, ahogy érzed. Ha hozzád ez mêltó, akkor hajrá.
2/2 anonim válasza:
Ez már annyira hülyeség, hogy nem is értem. Hagyd a francba és ne smárolgassad feleslegesen, pláne ne extrázz vele mert soha a büdös életbe nem lesz normális kapcsolatod és ne csodálkozz ha átvernek. Kihasználható vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!