Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Internetes legjobb barátot...

Internetes legjobb barátot hol találhatnék?

Figyelt kérdés
Már elég sok ideje szeretnék egy internetes legjobb barátot, de nem tudom, hogy hol találhatnék egyet. Van valami tippetek?

2016. nov. 26. 20:33
1 2
 11/15 anonim válasza:

Már reg ota gondolkodtam ezen úgyhogy hogyha valaki gondolja rám írhat... 12/L

:D

2016. dec. 23. 07:55
 12/15 anonim ***** válasza:
Mi az internetes barát definíciója? Az, hogy élőben nincsenek barátaim ezért interneten próbálkozom? (igen bunkó vagyok, de ha valakinek tetszik ez a stílus barátkozhatunk :D)
2017. jan. 20. 18:02
 13/15 Vanda122 válasza:
Nem tudom hogy mire gondolsz pontosan, mármint. Vannak azok az emberek akik tényleg csak internetes barátokat akarnak, olyan embereket akikkel esetleg egy évben egyszer találkoznak, de egyébként neten nagyon-nagyon sokat beszélnek. És van a másik csoportba tartozó emberek *jó magam is* akik interneten KERESZTÜL szeretnének felépíteni egy barátságot majd hetente két hetente találkozni az adott emberrel, mint egy normális ismerőssel, beiktatja őt a mindennapjaidba nyilván ehhez céltudatosan kell a saját lakohelyeden keresned *vagy feltenni egy ilyen Facebook csoportba kiírva* hogy ők te Budapesti vagy, akkor Budapestiek keressenek vagy akik sokat járnak ide. És nem, nem csak azok keresnek interneten barátokat akik magányosak... Én például egy nagyon élet vidám ember vagyok, szeretek boldog lenni,I sok barátnőm van,ezért sok hétvégén otthon sem vagyok DE vágytam egy emberre akit úgy "valaszthatok" meg barátnőmnek hogy nem egy 25 fős "keret közül" kell "kibirnom" valakit...Mármint nem úgy akarok valakinek a legjobb barátnője lenni, hogy egyébként soha a büdös életbe szóba se álltam volna vele, csak az osztály és a közösség rákényszeríti h legyen egy ilyen ember...Mint mondtam szinte mindenkivel kijovok, sok emberrel beszélgetek, de akartam egy ilyen embert az életembe. És a Facebookon vannak külön "Netes friendek" "internetes legjobb barátnők" és hasonló nevelem futó zárt csoportok, írd be a keresőbe és találsz egy rakattal. Én már fél éve tartom egy lánnyal a kapcsolatot aki Balatonon el de 2 hetente jön fel Pestre, és szinte egész Budapestet ismeri és kérni vágja, ezért ez olyan mintha csak a rendes ismeroseimmel találkoznék, tehát már nem is tekintem őt internetes barátnőmnek. Remélem a kérdező és a többi kommentben feltett emberek kérdésére is válaszoltam 😊
2018. ápr. 2. 20:41
 14/15 anonim ***** válasza:
Én TikTokon (musical.lyn ) találtam meg az IBFF-emet :)
2019. jan. 8. 17:52
 15/15 anonim válasza:
Én a saját internetes legjobb barátomat a Discordon imertem meg. (Ha valaki nem tudná mi az csak keressen rá. Egy internetes cset app, ahol ismerkedni is tudsz)
2022. márc. 26. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!