A barátság akkor is barátság marad ha a két fél összejön?
Figyelt kérdés
Amikor barátság során mindkét fél elkezd többet érezni, és össze is jönnek, barátok maradnak? Tegyük fel legjobb barátok voltak, és úgy értem hogy megmaradnak-e a főbb baráti tulajdonságok? Tudnak ugyanolyan felhőtlenül beszélgetni mindenről, vagy meg lesz a feszültség/szikra?2016. nov. 22. 18:14
1/4 anonim válasza:
A barátság többnyire érdek nélküli, kevésbé kerülnek felszínre az ellentétek, toleránsabbak egymással, míg egy kapcsolatban ez már nem így van.
2/4 anonim válasza:
MI barátsággal indultunk (sok év), utána lettünk egy pár és ennek "ellenére" megmaradtunk barátnak is, pedig régóta együtt vagyunk.
A kapcsolatunk ugyanolyan barátság, mint régen, csak hozzájött még a szerelem is.
3/4 anonim válasza:
Az elsövel ellentétben szerintem csak jobb lehet. Mivel már barátként, "érdek nélkül" megismertétek egymást, ezért utána sokkal kevesebb a konfliktus, mint másoknál.
4/4 anonim válasza:
Mi is barátnak indultunk, aztán összejöttünk és együtt voltunk 2 évig, ami alatt megmaradt ez a barátság, csak vegyült némi extrával, aztán amikor szakítottunk, mert nem működött volna tovább, visszatértünk a barátsághoz és azóta is nagyon jóban vagyunk. Még mindig tökéletesen megbízok benne és ha valamilyen problémám van akkor tudom hogy segíteni fog és én is így vagyok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!