Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit jelent ha egy lány engem...

Mit jelent ha egy lány engem piszkál?

Figyelt kérdés
Van egy lány az osztályomban nagyon szép sokszor piszkál többször is engem néz szerintetek mit jelent ez?

2016. nov. 18. 06:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Csúnya vagy és vár a pillanatra hogy meg verhesen.. Ezt jelenti szerintem
2016. nov. 18. 07:52
 2/7 anonim ***** válasza:
64%
Ha kézzel akkor undorodik töled, ha bottal akkor nagyon undorodik.
2016. nov. 18. 08:29
 3/7 anonim ***** válasza:
73%
Azt nézi, meddig mehet el a piszkálásban, mikor szeded össze az önbecsülésedet és küldöd őt el a fenébe.
2016. nov. 18. 08:32
 4/7 A kérdező kommentje:
Már pedig nem undorodik tőlem
2016. nov. 18. 18:36
 5/7 Nagy Péter Dezső válasza:

Ha animés akkor csak simán tsundere.

A tsundere szóval általában az olyan - többnyire lány - karakterekre hivatkozunk az animékben, akik általában kedvesek, aranyosak, de szerelmi zavarukban általában bántalmazzák a szerelmüket, ezzel tovább csökkentve a beteljesülés esélyét.

Számomra ez egy nagyon jó ideál, szerencsésnek mondhatod magad, ha erről van szó!

2016. nov. 19. 17:17
 6/7 A kérdező kommentje:
Nagy Péter Dezső a kérdésedre válaszolok:él hal az animékért és amit irtál illik rá
2016. nov. 20. 21:35
 7/7 anonim válasza:
Vagy azt jelenti ,hogy bír vagy azt ,hogy nem :D
2016. dec. 18. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!