Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan szerezhetnék barátokat?

Hogyan szerezhetnék barátokat?

Figyelt kérdés
Egyetemre járok, kondizom, ez a 2 fő csapásiránya van az életemnek, nem is nagyon csinálok semmi mást, régebben barátkozósabb voltam, nyitott, de annyian átnéztek rajtam, régi barátok elhagytak (ráadásul családi gondok is vannak) szóval eléggé bezártam ezt a dolgot, bizalmatlan vagyok, zárkózott lettem az elmúlt 3 évben. Ugyanakkor nagy igényem van a társaságra, jó lenne 1-2 olyan barát akivel össze lehetne járni stb.

2016. nov. 13. 22:12
 1/4 anonim ***** válasza:

Hányszor edzel egy héten?

Tudom én, hogy sok a tanulás meg minden, de próbáld meg, hogy egy péntek este elmész bulizni valahová, aztán ha nem tetszik, akkor nem kell erőltetni.

De akár edzőteremben is megpróbálhatsz ismerkedni.

2016. nov. 13. 22:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Ilyet én is tapasztaltam hogy amióta fősulit végeztem, a régi barátok elhagytak és mint ha kisebbségi érzésük lenne, nem is társalognak velem úgy mint régen.
2016. nov. 13. 22:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Hova jársz kondizni?
2016. nov. 14. 17:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Írj
2016. nov. 14. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!