Elárult a legjobb barátnőm?
Figyelt kérdés
A barátnőm pénteken ment volna a szüleivel színházba vasárnapra. De az ofő. kitalálta, hogy akik jól rajzolnak. Rajzoljanak egy iskolaszponzornak(francia nyelvtanuloknak egy szponzora). A barátnőm szepen rajzol így neki muszaj lett volna rajzolnia de engem is belerángatott mikor tudja, hogy nincs időm, nemhogy ilyenekre. Eljött pénteken és hamar lekellett tudni mert 10re jöttek érte és értem is egyéb okok miatt de nem az ő szülei. Semmit nem is csinált csak én de az se volt sok. Egész este Musical.lyn liveolt. Ez elárulás??2016. nov. 13. 17:41
1/4 A kérdező kommentje:
Ehhez még azt fűzném, hogy nem voltam egész hétvégén otthon.
2016. nov. 13. 17:42
2/4 anonim válasza:
Kérlek fuss neki újra, mert amit fönt leírtál, az kicsit kusza...
3/4 anonim válasza:
Szóval, ezt vontam le (szólj ha nem helyes!)
- Rajzolnia kellett mennie a barátnődnek, plakátot gondolom, és belerángatott, de neked alig volt így is időd, gondolom házit akartál csinálni. És helyette te csináltad meg. Ugye?
Felesleges információk:
- Színházba mentek, mások jöttek értetek
Ez nem elárulás, csak hülyeség. A barátnőd jó nagy barom, már nem azért. Kicsit meg lehet rá sértődni, éreztetni vele, hogy ez nem volt szép, vagy a szemébe vágni, hogy neki is kellett volna csinálnia valamit.
Akkor meg gondolom jönne, hogy csinált is.
Figyelj, te tudod, hogy nem, gondolom mások is, nem kell vele megértetni.
Kérlek ne pontozz le! :/
4/4 A kérdező kommentje:
Ja oké, csak nem előszőr tett már ilyet☺
2016. nov. 14. 05:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!