Hogy öleljek meg egy lányt?
Figyelt kérdés
csak sima baráti ölelés csak hogy öleljem meg? hogy mint a két kezemet a vála alatt tegyem át vagy az eggyiket a vála fölött a másikat a válla alatt vagy hogy?2016. nov. 12. 17:37
1/5 anonim válasza:
Én mindig a csipőjüket szoktam megfogni, nem tudom szerencsés a te helyzetedben, de lányokkal nem igazán szoktam barátkozni...bár akkor is csipő lenne.:D, de nem úgy hogy oda rakod neki a csomagot érted?
Huu hát én nem tudom egyébként jó a kérdés :D:D
2/5 anonim válasza:
Ha magától nem megy, akkor az első ilyen ölelés NAGYON KÍNOS lenne!
Inkább keressél rá youtube-on "How to hug a girl?" címszóval, aztán abból amit látsz, vonjál le valami következtetést, hátha segítenek a látottak.
3/5 anonim válasza:
Kezei vállad alatt, kezeid a hátán, nem összekulcsolva, egymás alatt. "Legalapabb" ölelés. Mondjuk ilyen egyszerű dolgot ennyire még nem bonyolítottam túl, nem tudom miért kell egy ölelésen kattogni, nem atomfizika.
5/5 anonim válasza:
Szerintem a lényeg,hogy kicsit "veregesd" meg a hátát miközben öleled. persze óvatosan és az egyértelmű,h csak haveri ölelés
/N/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!