Barátnőm miért ilyen? Miért nem akar velem találkozni?
Mára mondta, hogy nem jó meg holnap se... De azt írta, hogy nagyon sajnálja az egészet és hogy nagyon reméli, hogy már végre összejön.
Valahogy én úgy érzem, hogy ez csak mentegetőzés akar lenni.
# 14/ Nem értem mit vársz tőle, nyilván ő sem tudja kezelni a helyzetet, hogy nem vagytok a régiek már egymással.
Azért mentegetőzik, mert közben ő is érzi, hogy te zavarba akarnád hozni. Az, hogy miért nem akar találkozni vagy miért nincs ideje, hangulata hozzá, az az ő dolga, nem körülötted forog az élete, azért viselkedik így mert "nem akar meg bántani". Erre megoldás lehet talán az, hogy ne éreztesd azt vele kicsinyesen, hogy megbántódsz ezen, mert nincs ideje rád. Mit kellene mondania ilyenkor, hogy ne is bántódj meg?
nem éreztetem vele, és nem vagyok kicsinyes, és tudom, hogy nem körülöttem forog a világ, de oké értem mit mondasz
és igazából a szünetben csak 2-szer kérdeztem meg mert felsorolta nekem a szabad napjait, amire a család még nem tervezett semmit...
Szia! Az én két legjobb barátnőmmel is ugyanez volt, sajnos véget is ért emiatt a kapcsolatunk, mára már egyáltalán nem beszélünk. Én is próbáltam állandóan találkozni vele, szervezgettük mikor, és pár órával találkozás előtt nagy regényeket írt, hogy éppen pont most van otthon nagy vita, amit az első pár alkalommal teljesen elhittem, de mikor már 100adjára írta....és mindkettő tette ki a képeket másik barátnőjükkel...hát nagyon rossz érzés volt! Szerintem hanyagold őt kicsit, várd ki míg ő kezdeményez azzal, hogy mikor találkoztok, ha meg nem kezdeményez, rájössz, hogy neki ennyit értél...
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!