Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A legjobb barátnőm miért ilyen?

A legjobb barátnőm miért ilyen?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A legjobb barátnőm kissé zárkózott tipus társaságban, de ha csak velem van, akkor nagyon nyitott elmond mindent és felszabadult.

Ma történt egy eset.

Az lb-m ugye tegnap (vasárnap) összejött egy fiúval, akit a facebook-on ismert meg, de még soha nem látta.

Na most ugye a fiúval úgy volt megbeszélve, hogy a közeli buszmegbe jön, mire vége az utolsó óránknak. Oké meg is jött. Mi pedig a buszmeg előtti kis boltnál álltunk meg. Ők átjöttek a kisbolthoz. Ők ketten voltak, mi pedig 4-en. Az lb-m nem mert odamenni hozzájuk és a fiú sem mert odajönni hozzánk. Kb vagy 5méter volt köztük és köztünk. Mi meg mondtuk, hogy mennyen már oda hozzá, de nem akart.

Utána meg az lb-m átment a buszmegbe, mi pedig utána és jöttek a fiúk is.

Ugye mi ott is próbáltuk rávenni, hogy mennyen oda hozzá, de csak nem akart. Az egyik barátnőm meg elvette tőle a telefonját és mondta nekem, hogy adjam oda a fiúnak. Én meg hülye fejjel meg is tettem. Utána gondolkoztam, hogy ez nem volt jó ötlet, de mi csak segíteni akartunk neki, mert ha szerencsétlen fiú már eljött idáig, akkor legalább legyen valami értelme is nem? Ne legyen átverve(mert ugye elég messze lakik onnan). Utána lb-m odament hozzá és elkérte a telefont, a fiú pedig mondta neki, hogy csak akkor, hogyha ad neki egy puszit. Lb-m adott neki egy puszit az arcára, majd visszakapta a telefont.

Utána én hazajöttem, mert anyuék jöttek értem(XD).

Itthol meg ráírtam lb-re, hogy mizu erre írja, hogy most harakszik mindekire, meg hogy mindenkit leszar stb...

Próbáltam elmagyarázni neki, hogy mi csak segíteni akartunk neki, de ő egyfolytában csak azt hajtogatta, hogy 'leszarom, így jártak, nemizgat stb...'.

Kérdeztem tőle, hogy most mi a baja. Erre írja őt nem érdekli senki meg, hogy szarjuk le őt, ilyesmik.

Szerintetek mi lehet a baja?

Mi tényleg csak segíteni akartunk.

Ez nekem most annyira fáj, hogy így viselkedik velem és ez már nem az első eset.

Szerintetek mit tegyek?

2016. okt. 17. 18:27
 1/3 A kérdező kommentje:

Ja és elfelejtettem.

14L

2016. okt. 17. 18:28
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Jó nagy bunkók voltatok ezzel a telefon-dologgal. Simán le is léphetett volna vele a srác, szóval ne azon agyalj, lb-d miért ilyen, hanem azon, hogyan tudnál tőle őszintén bocsánatot kérni!

Helyesen: haragszik. És joggal.

2016. okt. 17. 18:42
 3/3 Firedoom ***** válasza:
"Kissé zárkózott típus" itt a válasz az egész problémára. Nem elég, hogy félénk, ti még bele is kényszerítettétek egy olyan helyzetbe amit nem akart. Mondjuk azt se értem, hogy ha ők ketten beszéltek meg találkozót akkor miért kell csapatostul menni... Mind a két félnek...
2016. okt. 17. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!