Hogy lehetne interneten barátkozni? /L
Figyelt kérdés
Szeretnék interneten ismerkedni emberekkel illetve barátságokat kialakítani, ami nekem nehezen szokott menni sajnos. Nincs valami barátkozós oldal? Facen nem írok rá idegenekre nem ilyenre gondoltam :)2016. okt. 16. 19:08
2/14 A kérdező kommentje:
Ismerem de nem ilyenre gondoltam. Ott köszönés után már kérik a lakcímet teljes nevet elérhetőéget mindent, és ha nem adod meg kilépnek. Olyanra gondoltam, ahol többször is lehetőség adódik beszélni a másikkal.
2016. okt. 16. 19:11
3/14 anonim válasza:
velem többször is beszélgethetsz :D
4/14 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne....mondjuk valami olyan, ami hosszabb távra szól, nem pedig két beszélgetésre, utána meg semmi...
5/14 anonim válasza:
Mindig írt ki hogy lány vagy, és hogy barátokat keresel. Máris 1000 kanos fiú rád fog cuppani. Jó barátkozást.
6/14 anonim válasza:
Ha barátkozni akarsz ez az oldal is megteszi
Nekem elhiheted, sok barátot szereztem innen:)
Bár hülyék is akadnak szép számmal:D
Ha van kedved, nekem írhatsz:)
7/14 anonim válasza:
Első lépés: írj rá egy King Kong nevű felhasználóra :)
8/14 anonim válasza:
Szia! Én is pont ezt szeretném megtudni. Egyik nap felléptem az omegle-re, de azt nem ajánlom. Túl sok ott a szellemi fogyatékos és perverz. Ha gondolod, nyugodtan rám írhatsz :). /L
9/14 anonim válasza:
Nekem is írhat aki szeretne. ^^
23/l
10/14 anonim válasza:
Én nagyon szívesen barátkoznék veletek, de félek, hogy egy idő után egyszercsak eltűnnétek, mint ahogy ez lenni szokott :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!