Szerintetek jogos a barátom haragja?
Én úgy látom, hogy te nem tudod mit jelent a barátság. Nem ezt.
A kis hülyére hagyd rá, majd felnő egyszer és szégyellni fogja magát a mostani viselkedése miatt. Reméljük.
Ha csúfolt téged, olyan szinten ami nem vehető poénnak szóval nem úgy hogy valamit elszúrsz, ő látja, kinevet és azt emlegeti poénból, hanem rendesen gúnyol valami külső, belső tulajdonságoddal akkor nem kéne barátodnak nevezni. És nagy ívben tojni rá hogy neki rosszul esett.
Viszont ha baráti hülyülés volt te meg ezért beköpted és kapott érte, mert az oszi azt hitte hogy komoly akkor nem is csoda hogy megsértődött.. Az a baj nem tudom mivel csúfolt, ha tudnám akkor megmondanám neked hogy ki a hibás. Legalábbis szerintem.
Mivel csúfolt, mit mondott rád?
Aki csúfol, az buta.
Aki magára veszi, az még butább!
Ha spiclizik meg "kutyázik", akkor az nem barát, sőt ha tovább folytatja leckéztesd is meg egy két ütéssel, esetleg egy kiadós verekedéssel. Ha kérdőre vonnak, aminek amúgy semmi értelme nem lenne, mivel:
A srác baszogatott ==> szóltál az osztályfőnöködnek ==> az osztályfőd figyelmeztette őt ==> nem hagyta még mindig abba, ezért helyre tetted.
Egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!