13 eves vagyok es beleszerettem egy lanyba. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
13 eves vagyok es beleszerettem egy lanyba.szerintem neki is bejovok mert oran szoktunk szemezni meg ugymond kéreti magát. Meg mar voltunk kettesbe parkba es szerintem latszott rajta hogy azt akarja hogy csokoljam meg mert a szeme nagyon csillogott en meg nem csokoltam meg es nem tom hogy tudnam felszedni azt a lanyt mert nagyon szeretem.Szerintetek mit csinaljak?2016. okt. 9. 18:29
1/6 anonim válasza:
Mond meg neki, hogy nagyon szereted. Ez a legbiztosabb. ha elutasít, akkor tudod, hogy nem gondolta komolyan.
2/6 A kérdező kommentje:
Hat o ilyen felos lany hogy az osztaly megtudja vagy valami es o nem merne elmondsni ha szerrtne es hogy tudnam megmondani meg megkerdezni?meg milyen morulmenyek kozt?
2016. okt. 9. 18:45
3/6 anonim válasza:
Jó, akkor hagyjad. Ne is foglalkozz vele. Vagy tépelődj tovább rajta. Mert ez a két lehetőség van, azon kívül, hogy megmondod neki.
4/6 A kérdező kommentje:
Es szemelyesen mondjam meg?
2016. okt. 9. 19:52
5/6 anonim válasza:
Személyesen és biztos mondd meg neki mert ha nem azt később lehet bánni fogod... Gyerünk holnap ki a parkba és mondd meg neki
6/6 A kérdező kommentje:
Oke holnap kihivom.Köszi😉
2016. okt. 10. 16:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!