Szerintetek helyreállhat még a barátság az alábbi esetben?
Sajnálom a történteket, mert te tényleg nem szándékosan sodortad bajba.
Ha megtudom, hogy a hátam mögött a magánéletemet elemezgetik, nem biztos, hogy a szemükbe mondtam volna, hogy tudok erről. De a te reakciód is teljesen megérthető volt.
Szerintem a barátod eléggé túlreagálta. Ok, hogy ez neki kellemetlen, de így megszakítani egy barátságot erős túlzás. Ha a felesége nem kedvel téged, akkor ez a történet kapóra jött neki.
Akárhogy van, a haverod vagy manipulálható, vagy túlzásba esett.
Én azért szurkolok, hogy sikerüljön visszaszerezni egy barátságod!
15/L
Lehet, jó ember ,de végtelenül buta. Ha neki az ,hogy a kétszínű kollégái ne közösítsék ki, többet ér a te őszinte, bizonyított barátságodnál, hagyd! Én is sokszor fájlaltam a szívem korlátolt emberek után, de a legtöbb emberben sajnos mindenen túlmutat a görcsös megfelelési kényszer, és csak kevesen mernek szembeállni a tömeggel.
Hogy örülnék, ha valaki megvárna a megállóban ! Arról meg ne is beszéljünk , hogy ha ketten lennénk a kiutáltak..
Engedd el, s keress valakit, aki meglátja az emberi értékeidet!
24f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!