Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Vannak "barátkereső" netes...

Vannak "barátkereső" netes oldalak?

Figyelt kérdés

Nem társkeresőre gondolok, többéves boldog párkapcsolatban élek, ezzel nincs gond. :) Viszont most költöztünk Budapestre, idegen még a város, nem ismerek senkit, és nem tudom, hogy szerethetnék barátokat, ismerősöket. A munkahelyen hárman vagyunk egy irodában, a másik két munkatárs 50 feletti, nincs nagyon közös témánk. Ezen kívül úszni és futni járok el, de hát aközben nem igazán lehet barátkozni, más rendszeres elfoglaltságom még nincs.

Létezik olyan oldal, ami olyan mint a társkereső, de a barátság a cél, nem a kapcsolat? :) Köszi!

2016. szept. 29. 09:39
 1/2 anonim ***** válasza:

Na, ez engem is érdekelne.

Ugyanígy jártam én is. Felvidékről költöztem BP-re 4 éve munka miatt.

A régi barátságok szép lassan elhalványultak, redukálódtak"boldog szülinapot" meg "boldog karácsony"-ra.

Újak meg nem szövődtek. Nálunk is az irodában 50+ a jellemző. Jól kijövünk, de az nem olyan, egyet kivéve, aki a párom lett :))

Egy éve, mikor GYED-re jöttem vettem észre, mennyire egyedül maradtam.

2016. szept. 29. 09:49
 2/2 anonim ***** válasza:
Korod/nemed?
2016. szept. 29. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!