Az exemnek vehetek ajándékot?
Ha tényleg nem akarod visszaédesgetni, de ajándékot akarsz neki adni,mert neki "rosszul megy" akkor úgy ajándékozd meg,hogy ne tudja,hogy tőled van. Így mindenkinek jó és te sem járatod le magad,hogy még nem tetted magad túl rajta.
Simán vedd meg a cipőt online és az ő címükre postáztasd ki. Vagy vedd meg és add postára, vagy add oda valakinek,aki nem árulja el,hogy tőled van és kérd meg hogy adja oda. Akár egy kártyát is tehetsz bele,hogy " a sok kedvességedért szeretnék hálás lenni, önzetlenül" és ne írj rá nevet.
Nekem sikerült minden kapcsolatomat kulturáltan lezárni, persze ez nem csak rajtam múlott, hanem a partnereimen is.
Vannak, akikkel a mai napig tartjuk olyan szinten a kapcsolatot, hogy névnap, szülinap, karácsony üdvözöljük egymást.
Őszinte leszek, ezt sem én kezdeményeztem, de jó szívvel fogadom és viszonozom.
Viszont azt rosszul venném, egyenesen zavarna,(!) ha valamelyik volt pasim átlépné ezt a határt és ajándékot hozna.
Különösen olyan személyes dolgot, mint egy cipő!
Nem is értem, hogy gondoltál erre!
Nem érzed milyen kínos helyzet lenne?
Van pasija, majd az vesz neki cipőt! ... vagy nem vesz, ez az ő dolguk, ne kavarj be nekik.
Nem volt elég megalázó, hogy faképnél lettél hagyva, még tovább ragozod...?
nyílván névtelenül gondoltam. barátok maradtunk, de nekem jól megy a sorom most. viszont amikor nem ment jól akkor ő volt az egyetlen az életemben akire támaszkodhattam. hosszú és nehéz időn segített át, amit sose fogok elfelejteni. nem érdekel hogy kivel van, ez ennél több. mintha mondjuk az ikertestvérem lenne.
de a kapcsolatába tényleg lehet belerondítanék kicsit. na jó, nem teszek semmit inkább, köszi a válaszokat fiúk-lányok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!