Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Létezik olyan chat oldal,...

Létezik olyan chat oldal, ahol lehet intelligens felnőtt gondolkodású emberekkel beszélgetni?

Figyelt kérdés
Nem csak az atomfizikusokkal szeretnék beszélgetni és nem csak komoly témák érdekelnek. Bár lehet bennem van a hiba, de mindenhol a szex a vezérfonal és az pótol mindent. Nagyon fontos dolog és lehet róla beszelni meg kell is, de nem szexuális segédeszközként szeretnék funkcionálni egy beszélgetés során. Bennem van a hiba? :)

2016. szept. 10. 22:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
En is orulnek ertelmes beszelgetos partnereknek:)
2016. szept. 17. 00:15
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Èn is találtam már itt normális..èrtelmes embereket akikkel lehetett rendes összefüggő mondatokba kommunikálni:D

Szemèlyem szívesen beszèlget,aki gondolja...^^

23/l

2016. szept. 23. 20:09
 13/13 anonim válasza:

Szerintem nem benned van a hiba, inkább pont aza baj, hogy sok embernek mindig csak akörül a pár dolog körül forog az élete, s olyan mintha nem is látnának azon túl, vagy mintha nem is akarnának abból kilépni.

Én is szívesen beszélgetnék olyan emberekkel, akiét értelmes dolgok is érdekelnek.

Ha még mindig keresésben vagy, nekem írhatsz nyugodtan. :)

2016. dec. 25. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!