Szakítottam a baráti körömmel, helyesen cselekedtem?
A gyerekkoromban kialakult baráti körömben mindig én voltam a "csicska" és a "nyomi", szerintem azért, mert fizikailag kisebb és gyengébb voltam a többiekhez képest. A középsuliban annyira túlzásba vitték az "éreztetést" (gúnyoltak nagyon dúrva dolgokkal, megvertek"), hogy az érettségi után azonnal szakítottam velük. Ennek ma már 9 éve, de még mindig nem tudtam teljesen túl lépni a dolgon. Ma viszont elkerülhetetlenül találkoznom kell velük és kissé feszült vagyok.
Amúgy az életem rendben van, 27 éves férfi vagyok, van egy csodálatos berátnőm, boldog vagyok.
Szerintetek jól tettem, hogy kiléptem abból a körből, mely megkeserítette az életemet?
Te az ilyet "baráti körnek" hívod?
ez inkább iskolai szopatós kör.
egyébként nekem is ilyesmi volt a dolog, amíg megnem vertem az egyiket, vissza nem szóltam nekik, és a végén nem lett jobb köröm ahol már nem úgy mutatkoztam be, hogy bármit lehet velem csinálni.
Igen, ez egy iskolai "szopatós kör" volt. Megviselt lelkileg nagyon anno. Csak szavakkal védekezhettem mert fizikailag egyszerűen gyengébb voltam. Nem voltam nagy szájhős de próbáltam magam megvédeni, ezért egyszer a fogamat is beverték...
Sajnos vidéki vagyok, itt azok a "barátaid" akikkel egy osztályba jártál. Én viszont kiléptem, elegem lett. Sírtam örömömben amikor ballagás volt és tudtam, hogy nem kell közéjük menni többé. Még mindig azon gondolkodom, hogy én rontottam-e el valamit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!