Szerintetek velem van a baj?
Van egy barátnőm, akit már 10 éve ismerek és sülve főve együtt vagyunk, vizsont ő ezt sokkal jobban élvezi, mint én, hisz elég sok rossz tulajdonsága/szokása van:
-amikor üzenetezünk Messengeren és esetleg 1 percre kimegyek a mosdóba és nem szólok, akkor küld 100 üzenetet és bedurcázik, miközben ő van hogy egész nap nem jelentkezik, és én csak 1 hosszú üzenetet írok neki, hogy majd írjon és nem harapom le a fejét, mint ő az enyémet.
-Amikor átjön és a nappaliban vagyunk, mindig kutakodik és feldúl mindent, de persze maikor nála vagyok még egy tollat sem tehetek fel az asztalra. Volt egy olyan eset, amikor nála voltam és a madarak kiöntötték a vizet, mert elkezdtek repülni a ketrecben és merthogy én ott voltam tőlük kb 1 méterre, én voltam a hibás, pedig hozzájuk sem nyúltam, rájuk sem néztem.
-amikor esetleg a bartinkkal vagyunk 3-sban, mindig nagymenőzik és kitalál rólam olyan dolgokat, ami gáz és nem is igaz.
-Rámerőlteti a dolgokat, mint pl ezt a profilképet rakjam be id és ne azt, mert az béna és csakis arra mondja ezt, amit ő csinált.
VAnnak még történetek, de azt inkább hagyjuk, ennyi bőven elég. KEzd ebből elegem lenni, de megbántani sem akarom. Mit csinálhatnék?
Előre is köszönöm a válaszokat és hogy végigolvastad.
Az én barátnőmnek is vannak dolgai hasonloak ha gondolod storyzgarthatunk egymásnak ilyeneket és nevethetünk jókat
Amugy nem veled van a baj hanem vele vannak ilyen lökött emberek akik hozzánk kéepst teljesen más környezetben nöttek fel és ami nekik megszokott meg normális nekünk fura és fordítva. És mivel nekik normális ahogy viselkednek minket mondanak furának miközben ők kb örültek néha mi meg csak türünk mert ilyenek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!