Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Barátkozós oldalakat tudnátok...

Barátkozós oldalakat tudnátok ajánlani?

Figyelt kérdés

Láttam már ilyen kérdést itt, de nem igazán volt konkrét válasz. Nem ilyen hú, de nagy barátságot akarok neten kötni, csak ismerkedni. Én introvertált ember vagyok, és azt vettem észre a barátaim többnyire introvertáltak közül kerülnek ki, de szívesen ismerkednék extrovertált emberekkel is, szerintem nekem is jót tenne. Úgy érzem most lettem nyitottabb az emberekre, és jóval elfogadóbb is vagyok. 29 éves vagyok amúgy, van egy 5 éves kisfiam, de nem csak a tipikus anyukás dolgok érdekelnek, szeretem a marvel filmeket, olvasni, mindenféle témában, szeretem a pszichológiát, filozófiát, de a csajos dolgok is érdekelnek. Szóval nem csak elmélyült beszélgetéseket akarok folytatni. Igazából kedves, vidám emberekkel lenne jó beszélgetni.

Előre is köszi a válaszokat!

2016. szept. 3. 11:14
 1/1 anonim válasza:

Itt, gyakorin is lehet barátkozni.

Akár nekem is írhatsz, nagyon hasonló az érdeklődési körünk. :)

2016. szept. 3. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!