Barárokat akarok, meg nem is?
Nagyon egyedül érzem magam, régóta nem voltak barátaim. Úgy érzem, "szereznem" kellene, de nem akarok hirtelen.
Aki introvertált, az meg fog érteni. Szóval nem akarom, hogy most lenne egy barátom, és akkor mindig megsértődne, hogy nem válaszoltam azonnal, meg menni kéne mindenhova. Szépen lassan akarom, különben negatív élmény lesz, és csak még jobban magamba fordulok.
Vannak olyan emberek, akik megértik az ilyesmit?
De épp ez az. Jönnek az üzenetek, a kor/nem kérdés, meg a semmiről beszélés, meg ez a lányokkal ismerkedés.
Tudjátok, hol találtam régen nagyon jó embereket, akik nem néztek le semmi miatt? Egy depresszió fórumon. Viccesen hangzik, de olyan értelmeset mai napig nem beszélgettem neten.
Ne haragudj, de nem "ismerkedem". Nem arra ment ki a kérdés, hogy vigyorogva felajánlkozz, hanem azt kérdeztem, léteznek-e ilyen emberek és merre.
Az, hogy te elvárásokat támasztasz felém, nem az én hibám.
Nem hiába nem írtam nemet és kort, mert nekem az "adatcsere" nem barátság vagy barátkozás, az vallatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!