Most menjek el vele talalkozni?
Figyelt kérdés
Szoval most megyek uj suliba es az egyik evfolyam tarsammal beszeltunk arrol hogy szerdan talalkozunk 2-kor es egy helyen,de azt irta hogy majd meg beszelunk.Szoval nem tudom hogy el menjek e erre a talira vagy sem,mert en azt varom hogy valamit irjon hogy akkor jo e nekem a szerda de semmit nem irt meg.(csutortokon beszeltuk meg a talit) de en nekem furcsa ez a lany mert olyan flegma velem meg most is kb lerazott amikor megkerdeztem hogy talalkozunk e.Irt egy bizonytalan idopontot mert azt irta hogy szerinte a szerda jo de nem biztos es utana mar egybol irta hogy most megyek majd beszelunk meg.Szoval nem ertem ezt a lanyt. 14/l2016. aug. 29. 22:07
1/4 VéleményKifejtő@ válasza:
Szard le ez egy idióta
2/4 anonim válasza:
most komolyan azért flegma, mert megmondta, hogy "most megyek majd beszelunk meg" ?
3/4 A kérdező kommentje:
Nem,hanem mindig olyan eroltetett vele a beszelgetes meg mindig leraz engem,pedig en probalok vele beszelgetni
2016. aug. 29. 22:34
4/4 anonim válasza:
Erre a habiszti dumára ne menj... elvégre az az utolsó infód, hogy addig még beszéltek. Hát te erre vártál, ez nem történt meg, ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!