Mi lehet a jó megoldás?
Figyelt kérdés
Segítséget szeretnék kérni. A lényeg hogy van egy jó barátnőm, vagyis azt hittem hogy az, de úgy érzem elárult engem. Már többször is előfordult hogy megbeszéltük találkozunk de ő végül sosem ért rá, de azt se lehet mondani hogy lemondta, mert még csak nem is szólt hogy nem jön, én megtűkön ülve vártam. Aztán egy kis idő elteltével megkeresett mintha mi se történt volna, de moat megint eljátszotta ezt.
Na most aki idáig hajlandó volt elolvasni attól tanácsot szeretnék kérni hogy mit csináljak. Keressem meg és vonjam kérdőre, olvassak be neki? Mert kár lenne tagadni bánt a dolog. De ha én keresem őt úgy érzem megalászkodok neki.
Vagy egyszerűen csak hagyjam figyelmen kívül, ilyenkor a legjobb fegyver a közöny?
2016. aug. 29. 17:55
1/1 anonim válasza:
Fegyver? Hát nem kell ehhez fegyver... akkor keresd, ha/amikor neked hiányzik a társasága, unatkozásból, vagy csak mert régen beszéltetek, nem kell őt hívogatni. Valószínű az elején tovább ritkulnak a talik, aztán vagy fellángol a kapcsolat, vagy kihűl végleg, de addigra eltelik annyi idő, hogy téged se érint annyira rosszul az elvesztése. Adj időt, hogy ez kiderüljön. Csak azért ne keressen, mert fél, hogy leb*szod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!