Én most megyek 9. -be és az iskolám kicsit furcsa. mit tegyek az ilyen emberek ellen akik belémkötnek, pedig nem is ismernek?
Figyelt kérdés
Én most megyek 9.-be és az iskolámról elmondták hogy az első 2 hónapban, mindenki lejátsza a "mentet".
mit tegyek ha én nem épp ez a verekedős, belekötős fajta vagyok?
azt mondták, hogy aki vissza húzódik azt méginkább fogják tolni lefele, és hogy őket hamar "tönkre tudják tenni".
álljak össze a normálisakkal?
ha belémkötnek mit tegyek?
2016. aug. 25. 06:29
1/5 anonim válasza:
Köss beléjük te is. Egyik sem olyan tökös, hogy fizikailag ártson neked, csak a szájuk nagy. Amúgy igen, a különcöket ki szokták nézni maguknak, szóval próbálj meg minél több barátságot kötni.
2/5 A kérdező kommentje:
Megprobalhatom.de ha megsem csak a szajuk nagy?
Mondjuk lehet hogy leszalnak majd ok is rolam ha azt latjak hogy nem felek toluk.
2016. aug. 25. 12:18
3/5 anonim válasza:
A lényeg, hogy ne legyél gyenge láncszem.
4/5 anonim válasza:
Az ilyen kötözködő idiótáknak, csak ennyi örömük van az életben, hogy a másiknak fájdalmat okoznak. Ha beléd kötnek akkor, ne félj vissza szólni mert úgyis csak lökdösni tudnak, de amúgy semmi komolyat. Ha beszól valamelyik, akkor lépj oda és vád orrba, ahogy csak bírod. A többi is tuti lesszál rólad.
5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat.mindent megprobalok!:)
2016. aug. 27. 22:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!