Miért frusztrál ennyire ez a gondolat?
Figyelt kérdés
A legjobb barátnõm együtt jár az egyik szakkörre az egyik fiú barátommal, akivel elég jóban vagyok. A fiúnak megtetszett a barátnõm, amit eleinte viccesek találtam, mert nem láttam a valószínūségét. Viszont egyre inkább félek, hogy lesz valami köztük.. Pár éve a fiúval nagyon közel álltunk (szerelmesek voltunk egymásba, de nem jártunk), de nem mindig kezelt valami jól. A haverjai elõtt mindig megpróbált menõbbnek tūnni és egyszer amikor a haverjai rossz véleménnyel voltak rólam, õ is osztotta a véleményüket, pedig azt hittem, fontos vagyok neki. Nagyot csalódtam benne. Amikor veszekedtünk, éppen tetszett egy másik fiú (közös barátunk) és õ elárult neki. Azóta nem beszéltem azzal a fiúval; teljesen tönkrement még a barátság is köztünk, ami borzasztóan megviselt. A barátomnak késõbb megbocsátottam (tudom, hülye vagyok), de még mindig nagyon sokszor kegyetlen dolgokat vág hozzám, amik nagyon rosszul esnek. De néha meg nagyon jól szórakozok vele és mindent meg tudunk beszélni. De visszatérve a kédésre.. A gondolat, hogy, õk ketten együtt teljesen felfordítja a gyomrom és nem hagy nyugodni az ettõl való félemem. Ez mitõl lehet pontosan?2016. aug. 23. 22:49
2/4 anonim válasza:
Hát még nem léphettél rajta túl rendesen hagyj időt magadnak 'gyászold meg' a csalódásod. Akkor már nem fog ennyire mélyen érinteni ha a barátnőd összejön a fiúval. De szerintem vele is meg kéne beszélned ezt. Biztos meg fogja érteni;)
3/4 A kérdező kommentje:
Már biztos nem szeretem, (legalább is nem tudatosan), mert ha egy másik lányról (akit nem ismerek jól) beszél, az sose zavar. De így valahogy más.
2016. aug. 24. 08:07
4/4 anonim válasza:
Lehet hogy csak a barátnődet félted a csalódástól?Ezt csak te tudhatod:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!