Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Lányok, együtt aludnátok egy...

Lányok, együtt aludnátok egy (meleg) fiúbarátotokkal?

Figyelt kérdés

Totál elbizonytalanodtam, ezért tanácsra lenne szükségem.

Huszonéves, meleg férfi vagyok, ezt előre leszögezem - akit zavar nem kell tovább olvasnia.

Nagyjából egy éve neten megismerkedtem egy lánnyal, akivel elég szoros barátság alakult ki közöttünk annak ellenére, hogy találkozni még soha nem találkoztunk. Sokat szoktunk beszélgetni, komoly témákról is, lelkis dolgokról is, kicsit már-már olyan érzésem van vele kapcsolatban, mintha a húgom lenne.

Most végre úgy alakul, hogy fogunk tudni találkozni. Mivel igencsak messze élünk egymástól, így ottalvós lenne a dolog, egyből három éjszaka. És amikor lefoglaltuk a szállást, evidensnek tűnt, hogy ugyan minek fizessünk két szobáért, ha úgyis átdumáljuk valamelyikünknél a fél éjszakát, így hát csak egy szoba lesz.

De most kezdem hülyén érezni magam :D

Mi van ha franciaágy lesz? Nekem nem okoz gondot, én simán alszok vele, hiszen jó barátom. De abban nem vagyok biztos, hogy ez számára sem gond.

Mi a kevésbbé gáz ilyen szituációban:

- rákérdezzek, hogy a földön aludja-e?

- vagy vegyem teljesen természetesnek a dolgot?

Tudom, hatalmas probléma, meg minden... De most fogunk először találkozni, fontos nekem ez a találkozó, így hát izgulok rendesen.

Tehát a kérdés: Ti együtt aludnátok-e így egy fiú barátotokkal? Nem-e lenne kényelmetlen a szitu? Ha betoppanunk a szobába és kiderül, hogy franciaágy, kérdezzek-e rá az alvásra, vagy az még gázzabb, hogy ezen problémázok?

2016. aug. 23. 17:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
70%
Én heteró férfiakkal is aludtam már egy ágyban, mert senki nem akart a földön aludni, és az sem zavart. De nyilván egyikük sem próbált rám mászni szerencsére. Egy meleg pasinál ez meg ugye nem is opció. Tehát személy szerint engem nem zavarna, ha együtt kéne aludnunk, de ha te ennyire parázol ezen kérdezd meg tőle, hogy ő mit szeretne.
2016. aug. 24. 17:33
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kérdezz rá,persze nem kell túl magyarázni,egyszerűen csak kérdezd meg.:)

Van meleg barátom,szerintem nekem nem lenne kényelmetlen a helyzet,úgy érezném magam mintha egy lány baráttal

2016. aug. 25. 00:33
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
De nem vagyunk egyformák,szóval tényleg tőle kérdezd meg. :)
2016. aug. 25. 00:34
 14/14 anonim válasza:

Nekem is van meleg haverom, aludnék vele egy ágyban. :) Nála nem félnék attól, hogy bepróbálkozik, viszont némelyik hetero haveromnál igen, náluk csak emiatt tartózkodnék. De nyugodtan kérdezd meg a lányt! :) Lehetőleg ne akkor, amikor már ott vagytok, mert az (szerintem) kissé kínosan sülhet el, legalábbis én nem akarnám, hogy egy haverom a földön aludjon "miattam".

18/l

2016. aug. 25. 04:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!