Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mik a jelei annak, ha egyaltal...

Mik a jelei annak, ha egyaltalan nem jossz be egy fiunak?

Figyelt kérdés
Bocsanat a billentyuzetert

2016. aug. 15. 16:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt elég könnyen észre lehet venni.
2016. aug. 15. 17:06
 2/5 anonim ***** válasza:

Mondjuk abszolút tesz rád, jóformán észre sem vesz. Vagy például kerüli a társaságod, láthatóan zavarod. De szerintem is teljesen egyértelműen észre lehet venni az ilyesmi.

20/L

2016. aug. 15. 17:10
 3/5 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem a legbiztosabb jele, ha nem fél tőled, hanem egyből haverszámba vesz és lepacsizik veled. Mert akkor lehet nem úgy tekint rád mint egy nőre, nem gyakorolsz rá vonzó hatást és eszébe sem jut, hogy veled esetleg akár nem csak haverkodhatna. A legtöbb fiú, akinek tetszik egy lány, az fél attól a lánytól mint a tűztől, nehogy rosszat mondjon vagy valami risszat csináljon amivel esetleg elűzheti a közelségéből. Kamaszoknál és fiatalabb felnőtteknél persze...
2016. aug. 15. 18:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha nem néz rád min. 5 mp-ig és érzed magad különösen
2016. aug. 16. 21:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem ir vissza facebookon
2016. aug. 29. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!