Egyik barátnőm már több, mint 30 férfivel lefeküdt.24 éves. Ez mennyire extrém?
24 éves, "tegyük fel", hogy legalább 18 évesen kezdett el párt keresni ilyen módon. És mondjuk 1 hónapig siratta az előző pasiját mielőtt másik után koslatott volna.
6*12 hónapról van szó, ami (72 hónap - 30) mivel ott van a siratási időszak. Maradt 42 hónap. Amit a férfiak számával leosztva megkapjuk az átlagos időközöket, amely azt jellemzi, hogy hány havonta feküdt össze egy újabb férfival.. Ami a már nagyon szánalmas 5 hetet adja eredményül.
Mert ugye a legtöbb férfi csak lefeküdni akart vele, nem pedig kapcsolatot. Ő ezt megadta innentől tovább mért tartanák meg?
Persze megtehette volna azt, hogy kicsit ad magára és értelmesebben keres párt, és most az lehetne a helyzet, hogy volt 5 pasija, ebből az utolsóval 20x lefeküdt de legalább még mindig boldog, mert házasságot, gyereket, meg közös jövőt terveznek.
A 35 és a 150 is több, mint 30. :)
Ő dolga.
Nyugi, felnőttfilmeseknek is van családja, párja.
Igen, jól látja, a nagy Ő tőle tudja meg, ne mástól.
Szerintem nem extrém sok egyébként, ha mondjuk 35 és nem 150.
Szerintem a lelki bajai elől menekül a szexbe, vagy egèszen egyszerűen egy fehèrmájú szuka.
Mindenesetre sok tiszteletet nem fog kapni a fèrfiaktòl!
Szerintem nem gáz. Amúgy sem hiszem, hogy ez alapján választ az ember.
Ha pedig azt mondod neki, hogy gáz, az csak ront az önértékelésén. Inkább a pozitív tulajdonságaival zaklasd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!