Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nem hittem volna, hogy a...

Nem hittem volna, hogy a barátnőm ilyet tenne. Szerintetek megbocsássak neki? 16F

Figyelt kérdés
Tegnap átmentem a barátnőmhöz, és ahogy a szobájában beszélgettünk, megláttam a földön egy pókot, és szóltam neki, hogy felveszem a pókot, és kiviszem a szabadba. Erre ő azt mondta, hogy ne féljek majd ő intézkedik. Erre felállt, és eltaposta szegényt. Most mérges vagyok rá. Tudom, hogy ez nem tűnik olyan soknak.. de én akkor is rettentő dühös vagyok/voltam rá.. végül is kioltott egy életet... pedig én kivittem volna a pókot.. Szerintetek megbocsássak neki? 16 F (állatvédő)

2016. aug. 11. 06:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
77%
ha tényleg ezért szakították akkor gratulálok, remélem hamar talál egy normális pasit a barátnőd.
2016. aug. 12. 15:38
 12/16 Fritzkó Mákiel ***** válasza:
33%
Tehát ő megmutatta, hogy nem egy kis hercegnő, akit az ő hősének 2 cm-es ízeltlábúaktól kell megmenteni, hogy lásd, ő nem az a 40% aki rögtön utána elvásárolta volna a pénzed, vagy meghívhattad volna egy pár italra egy discoban. Te viszont állatvédő vagy, és ezért megharagudtál rá, mert megölt egy pókot, méghozzá egy ilyen kicsi indokkal. Hadd adjak egy jó tanácsot; ha állatvédő vagy, biztosan szereted a természetet is. Az ember természetes létállapota az, hogy mindenevő, tehát az állatokat is megeszi. A következő barátnődet kérd már meg, hogy ha már kioltotta annak a szerencsétlennek az életét, akkor legyen szíves elfogyasztani. Ha így is fáj amit tett, akkor meg meghazudtolod a saját természetedet, nem csak úgy, mint férfi, ahogy a múltkor is, hanem úgy is, mint ember. Ennél jobbat erre nem tudok, moderálni meg majd akkor lehet, ha meg tudjátok indokolni, az hogy csípős, az nem elég jó indok, mert ennyi erővel már maga a kérdés is sok nőnek sérti a kis lelki világát, és azt is lehet moderálni.
2016. aug. 14. 19:41
 13/16 anonim ***** válasza:

Szerintem rohadt feleslegesen mérgelődsz. Csak egy hülye pók, nem egy macskát ölt meg.

Ha én barátnőm bőgne egy ilyenen nagyon felb.szna.

2016. aug. 14. 19:50
 14/16 anonim ***** válasza:
Azt hittem már hogy megcsalt, de hogy egy GYILKOS? Az dúrva... :D
2016. aug. 14. 20:24
 15/16 anonim ***** válasza:
Öcsém, ha ez nem kamu, akkor a párkapcsolati problémák császárával van dolgunk :DDDDDDDD
2016. aug. 14. 23:34
 16/16 anonim ***** válasza:
ugye nem emiatt szakítottatok?:( mert ezt szépen is meg lehetett volna kérni, és nem tette volna többé.
2016. aug. 15. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!