Ha egy baráttal eltávolodunk egymással (értsd pl: hónapokig nem beszélünk) van még esély az újrakezdésre?! FILOZOFIKUS KÉRDÉS VESZÉLY! (? ) 16F
Volt nekem, egy nagyon jó barátom (Az illető barát egy lány volt, de semmi sem volt ÚGY köztünk. csak egy barátom volt)
akivel egy félig meddig sulis szervezésű egyhetes-külföldreutazós-nyelvtanulós programra való felkészülés közben ismerkedtem meg. (Egy évfolyamba járunk, de nem egy osztályba ) Amit tudni kell róla, hogy egy eléggé.. érdekes személyiség. Az a sorozatnézős, hiperaktív, bevállalós, kalandvágyó,enyhén kissebbségi komplexussal küszködő féle ember volt (164 cm magas).
Én pedig gyakorlatilag a szöges ellentéte. Én félős vagyok, gyáva konkrétan, nem vagyok bevállalós a legkevésbé sem, illetve a magasságom miatt (183cm) sosem volt kisebbségi komplexusom.
Talán pont e miatt értettük meg egymást.. mert nagyon különböztünk. Az elején (kb 2 hónapig, ez volt az az időszak, ami a felkészülés volt a külföldi útra) sokat beszélgettünk suliban is, chat en is. Voltak kisebb összerezdüléseink, de semmi komolyabb, mindig volt közös témánk, és teljesen egy húron pendültünk, támogattuk a másikat, stb stb. Amikor pedig elmentünk erre az 1 hetes külföldi nyelvgyakorlásra (17 ed magunkkal, 2 tanárt is beleértve) Az maga volt az álom. a külföldi srácokkal remekül összebarátkoztunk, jól szórakoztunk, az egész egy állati nagy, egy hétig tartó buli volt. amikor visszaértünk, még minden változatlan volt. Ugyan úgy beszélgettünk, jól elvoltunk a barátommal. de a hazatérés után kb 2 hónappal... elkezdtünk.. egyre kevesebbet, és ritkábban beszélni. ennek a gyors lefolyású, de annál hervasztóbb folyamatnak a végén odáig jutottunk, hogy már a folyosón is ha találkoztunk, egy septében, kínosan odavetett "szia" volt az egyetlen kommunikáció köztünk. Ez volt a tanév vége előtti 3 hét nagyjábol. Most pontosan 2 napja rámírt, és egy kellemetlen, kínosan vontatott, és rövid beszélgetést folytattunk talán.. macskákrol? írtó kínos volt.
Ez volt kb 2 napja. NEm tudom gyerekek... ti mit tanácsoltok ez ügyben?
Amit előre tisztáznék: Ezt a kérdést azért itt tettem fel, mert nem bővelkedek női barátokban, a srácokkal meg nem igazán tudnék ilyen "érzelgősen" elbeszélgetni, annak pedig, hogy tőlük használható tanácsot kapnék egyenlő a nullával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!