Szerintetek megpróbáljam?
Figyelt kérdés
Budapesten élek.Volt egy jól összeszokott haveri társaságunk.Sokat szórakoztunk együtt. 1hónapja ebből társaságból legjobb haverom szakított barátnőjével,akivel mellesleg én is nagyon jóba lettem rajta keresztül.Szerintetek
érdemes beszélnem a lánnyal hogy próbálják rendbehozni a kapcsolatot?Lány amúgy is elvan nagyon keseredve emiatt. Én meg tök megkedveltem és félek,hogy ezek után haverom rossz néven venné ha vele is tartanám kapcsolatot.Meg azt se akarom hallani haveromtól:"hogy te ebbe minek ártod bele magad,nem te dolgod..)Szval ti mit tennétek?
18F
2016. aug. 6. 13:21
1/5 anonim válasza:
megfogadnám a tanácsát és nem másznék bele a magánéletébe
2/5 anonim válasza:
első vagyok: mármint, ha azt mondja, amit te gondolsz, hogy mondani fog
3/5 A kérdező kommentje:
Valahogy én is így gondoltam:/ Akkor nincs esély hogy mindkettővel tartsam majd kapcsolatot?
2016. aug. 6. 14:04
4/5 anonim válasza:
Ami fontos, hogy hagyj most nekik egy kis időt és ne te próbáld terelgetni a kapcsolatukat, mert azzal nagy valószínűséggel csak ártanál nekik. Viszont nem is kell veszni hagyni a barátságot a lánnyal. Ha egy kicsit lenyugodott a helyzet közöttük, megkérdezheted a haverodat, hogy zavarná -e, ha továbbra is barátok maradnátok a lánnyal. ( De lényeges tényező a szakítás módja is, mert nem mindegy hogy hogyan és min vesztek össze.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!