Csak nekem furcsa h néhány fiú haver olyanokat mond h bébi, babám? L
Figyelt kérdés
Van pasim tudjak is.
Mi ez?
2016. aug. 4. 23:43
1/8 anonim válasza:
Pontosan ezért szokás mondani, hogy fiú és lány között nincs barátság, maximum nagyon kivételes esetben. Valószínűleg vonzónak tartanak, ezért mondják.
3/8 A kérdező kommentje:
Jo attol h én vonzónak találok vkit vagy engem találnak vonzónak attol meg haversag lehet ugy h nem akarok semmit vagy a masik se? Vagy nem?
2016. aug. 4. 23:47
4/8 Umaku válasza:
Kerdezo ossze vissza irsz, es kb semmit nem ertettem abbol amit magyaraztal. Egyszeruen neveletlenek. Ennyi. Ez nem azt jelenti h vonzodnak hozzad. Mond meg nekik h ne hivjanak igy. Problema megoldva.
5/8 A kérdező kommentje:
En nem mondtam feltétlen hogy mind vonzodna. Hanem azt mondtam h ha neked haverod a Kis Jóska akkor lehet h szépnek tart de attol még haverként tekint rád
2016. aug. 5. 00:24
6/8 anonim válasza:
Nekem a legjobb barátom mond ilyeneket, de ő gyerekkorunk óta ilyen. Nemsokára megnősül, semmi jelentősége.
Ismerned kell az embert, hogy tudd, hogy hogyan érti ezeket.
7/8 anonim válasza:
Én is mondom a lány barátaimnak, nem jelent sokat, hiába reménykedsz abban hogy a fiú haverjaidnak bejössz.
8/8 anonim válasza:
Én is így hívom kolléganőimet, barát nőimet, pedig nekem és nekik is van családjuk. Ez egy kedveskedő megszólítás és még soha senki nem szólt meg érte. Persze akiket kevésbé ismerek vagy nem vagyok barátságban, azoknak nem mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!