Hol ismerkedhetnék céltudatos fiatalokkal?
En is hasonlo gondolkodasu vagyok, mint te. Ugyanakkor megis mas a helyzetunk...
Engem visszahuz par dolog, ezeken kell dolgoznom/valtoztatnom.
Neked van allasod (tobb is!?), parkapcsolatod, sportolsz, hobbid is van...megse vagy elegedett. Vajon miert?
Nem baj az ha magasra teszed azt a bizonyos lecet sot ez bennem is meg van, de az irasodbol ugy erzem hianyzik beloled valami...nem is az h nagykepu vagy (bar lehet), hanem mintha talan az erzelmi intelligenciad nem lenne fejlett...vagy nem tudom.
Nekem a hasonlo emberek tarsasaga hianyzik.
Nagykepu pedig nem vagyok. Ha megnyersz egy versenyt es megkerdezik, hogy milyen celokat ertel el...s te elmondod, hogy megnyertel egy versenyt az nem nagykepuseg. Az is nagykepuseg, ha van tiz milliom a bankban (nincs) es valaki megkerdezi: Neked sok penzed van? En pedig valaszolok: Igen, sok penzem van. Ez csak őszinteség, nem nagyképűség.
Tegnap mondta egy barátom, hogy nincs pénze, tizedikeig koplal mert a motor javítása elvitte a pénzét. Ma meg írja, hogy nézzem a szökést, a sorozatot...Mondtam neki, hogy menj el dolgozni(van munka) masodallasban es akkor lesz penzed. Idézem: "Nem biztos, hogy annyira akarok". Oké. Éhezzél akkor. Van egy volt barátom. Csak nincs helyette okosabb.
Tudod en is ezt mondtam/gondoltam volna mint amit te is...nem szeretem a nyegle es haszontalan embereket. Meg a felesleges nyafogast sem.
Viszont akkor eddig miert voltatok baratok?
Vagy annyira nem is volt jo sohasem ez a baratsag, hogy egy ilyen kis egyet nem ertes miatt megszakadhat?
Milyen baratot szeretnel?
Es ha mondjuk motivalt, de nem olyan torteto s ezaltal nem gazdag az mar nem jo barat alapanyagnak? :D
Peldaul nem karrierista, az almai masban teljesednek ki...
Kivancsisagbol kerdem egyebkent.
Picit en is elgondolkodtam a sajat barataimon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!