Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hol ismerkedhetnék céltudatos...

Hol ismerkedhetnék céltudatos fiatalokkal?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy zsákutcába kerültem. Az ismerőseim mindig mondják, hogy jajj, tök jó hogy mindig csinálsz valamit és vannak céljaid. Ennyit rólam. Viszont az a helyzet, hogy az ismerőseim f***veréssel töltik az életüket. Sorozatot néznek, játszanak, egész naap csak elvannak, lustálkodnak, "unatkoznak" esetleg dolgoznak mellette. Utána meg hazennek és döglenek. Maximum hétvégén elmennek bulizni. De sírnak, hogy sz** minden, nincs pénzük meg nem lehet csinálni semmit blabla... Hol talalkozhatnek céltudatos fiatalokkal, akik nem csak sablondroid életet élnek? 25/F
2016. júl. 31. 20:38
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Nekem eleg laza celjaim vannak. Elegendő penz, egeszseges eletmod fenntartasa, boldog parkapcsolat, atlagon feluli muveltseg és fizikum. Mindenkinek ezek a celjai csak en nap mint nap leteszek valamit az osszes celert es hianyzik a hasonloo tarsasag. Ma pl. tartottam a rendes etrendemet, tanultam egy keves szakmai amyagot es nehany nemet szot(harmadik idegen nyelv), elmentem edzeni, aztan elmentem a baratnommel meginni egy kavet es itthon elvoltunk. Kesobb dolgoztam es irtam egy uj cikket az egyik blogba ahol szerkeszto vagyok. Majd szemelyisegfejlleszto konyveket olvastam. Most agyban vagyok. Semmi extremet nem csinalok de meg igy is dzrvanak tartjak
2016. júl. 31. 21:12
 12/20 A kérdező kommentje:
Ez a " nagykepuseg-duma" csak ide szol. Hogy ertsetek, nem a levegobe beszelek. 😏 Már vártam amúgy.
2016. júl. 31. 21:13
 13/20 A kérdező kommentje:
Mások is mondták már, hogy hihetetlen. Erre annyit mondhatok, hogy nyugodtan eltölthetsz velem egy napot, hátha új barátságot kötünk.
2016. júl. 31. 21:15
 14/20 anonim ***** válasza:
Lehet az átlagon felüli műveltség eléréséhez jobban hozzájárulna, ha nem személyiség-fejlesztő könyveket olvasnál.
2016. júl. 31. 21:18
 15/20 A kérdező kommentje:
Bocs 14-es véletlenül privátban válaszoltam.
2016. júl. 31. 21:21
 16/20 anonim ***** válasza:

En is hasonlo gondolkodasu vagyok, mint te. Ugyanakkor megis mas a helyzetunk...

Engem visszahuz par dolog, ezeken kell dolgoznom/valtoztatnom.

Neked van allasod (tobb is!?), parkapcsolatod, sportolsz, hobbid is van...megse vagy elegedett. Vajon miert?

Nem baj az ha magasra teszed azt a bizonyos lecet sot ez bennem is meg van, de az irasodbol ugy erzem hianyzik beloled valami...nem is az h nagykepu vagy (bar lehet), hanem mintha talan az erzelmi intelligenciad nem lenne fejlett...vagy nem tudom.

2016. júl. 31. 21:32
 17/20 A kérdező kommentje:

Nekem a hasonlo emberek tarsasaga hianyzik.

Nagykepu pedig nem vagyok. Ha megnyersz egy versenyt es megkerdezik, hogy milyen celokat ertel el...s te elmondod, hogy megnyertel egy versenyt az nem nagykepuseg. Az is nagykepuseg, ha van tiz milliom a bankban (nincs) es valaki megkerdezi: Neked sok penzed van? En pedig valaszolok: Igen, sok penzem van. Ez csak őszinteség, nem nagyképűség.

Tegnap mondta egy barátom, hogy nincs pénze, tizedikeig koplal mert a motor javítása elvitte a pénzét. Ma meg írja, hogy nézzem a szökést, a sorozatot...Mondtam neki, hogy menj el dolgozni(van munka) masodallasban es akkor lesz penzed. Idézem: "Nem biztos, hogy annyira akarok". Oké. Éhezzél akkor. Van egy volt barátom. Csak nincs helyette okosabb.

2016. júl. 31. 21:42
 18/20 anonim ***** válasza:

Tudod en is ezt mondtam/gondoltam volna mint amit te is...nem szeretem a nyegle es haszontalan embereket. Meg a felesleges nyafogast sem.

Viszont akkor eddig miert voltatok baratok?

Vagy annyira nem is volt jo sohasem ez a baratsag, hogy egy ilyen kis egyet nem ertes miatt megszakadhat?

2016. júl. 31. 21:49
 19/20 A kérdező kommentje:
Eddig nem forditottam ilyen komoly figyelmet a kapcsolataimra es most jottem ra, hogy tul elnezo voltam a haszontalan barataimmal.
2016. júl. 31. 22:24
 20/20 anonim ***** válasza:

Milyen baratot szeretnel?

Es ha mondjuk motivalt, de nem olyan torteto s ezaltal nem gazdag az mar nem jo barat alapanyagnak? :D

Peldaul nem karrierista, az almai masban teljesednek ki...

Kivancsisagbol kerdem egyebkent.

Picit en is elgondolkodtam a sajat barataimon :)

2016. aug. 2. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!