Hey Van itt aki belieber? Egy barátnőm se belieber és nem tudom velük megbeszélni a justinnal való imádatom. (belieber vagyok) 14/L ha barátságot akarsz pls tedd be a fb linked és jelöllek lehetőleg velem egykorú max 17 .
Lol 😁😄😄😄 BELIBER 😄😄😄
Ne szórakoztass ki a f@&z BELIBER 😄😁😁😄
Sajnálom hogy a kérdésedre,(ami nagyon komoly kérdés) kérdéssel felelek,de beszoktál nedvesedni a zenéire??! XDD
Baratnőidnek legalább több eszük van...
BELIBER XDDD
Én is belieber vagyok, talizzunk valami nyugis helyen és beszélgessünk. Gyere fel hozzám zenét hallgatni mondjuk.
17F
Végre egy minőségi filozófiai kérdés, már kezdtem aggódni.
Na szóval, nézzük ezt tudományosan egy kicsit:
Justin Bieber született 1994. március 1.-jén, Londoni születésű.
Nos ha jobban belegondolunk, akkor a Brexit igazából miatta történt, mivel Anglia annyira szégyenli ezt a tettét, hogy a földje ilyen magvat nevelt, hogy inkább megpróbál menekülni az egész civilizált élet alól, hamarosan rakétákkal fogják az egész szigetet fellőni és az űrben mind meghalnak együtt, hogy megtisztúljanak, a föld pedig szétmorzsolódjon és a Földre visszahúlva elpusztítsa azokat a területeket a bolygón, ahol Bieber járt.
/thread
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!