A lányok nem szeretnek színházba menni?
Figyelt kérdés
Hiába keresek olyan lányokat osztálytársak között vagy ismerősökknél semelyik lány nem jönne el velem színházba . Itt van valaki ?
15/F
2016. júl. 28. 21:03
2/12 anonim válasza:
Érdekes, hogy az az első gondolatod, hogy a programmal van a bajuk, nem a személyeddel. Ego megvan. Nem akarnak veled randizni.
3/12 anonim válasza:
Én nagyon szeretek színházba járni. Egy évig volt is színházbérletem.
17/L
4/12 anonim válasza:
En lany vagyok es minden evben veszek kecskemetre a katonaba berletet, ugy 4-5 eve
17/l
(Nem kellenek privik, van baratom:D)
5/12 anonim válasza:
Én mennék, de már harminc vagyok :D
Több lehetőség is van: 1) veled nem akarnak színházba menni 2) nem szeretik a színházat 3) adott előadás nem érdekli őket 4) nem tiszta nekik, h azért mentek színházba, mert ez egy randi, vagy mert szimplán nem akarsz egyedül menni
6/12 anonim válasza:
DE DE DE !! Imadom a szinhazat!❤
7/12 anonim válasza:
"Anya, Apa, elmehetek színházba egy idegennel az internetről?"
8/12 anonim válasza:
"Persze kislányom, menj csak!" Adj már egy kis önbizalmat annak a szerencsétlennek.:D
9/12 A kérdező kommentje:
Nagyon vicces
Haha
Jolvan küzdeni kell
Úgy ahogy felelésnél amikor nem tudsz semmit a kettesért is küzdeni kell. Küzdeni kell , küzdeni kell.
2016. júl. 28. 22:16
10/12 anonim válasza:
Nem tudom ebből miért ezt a következtetést vontad le:D Van jó pár barátnőm aki szeret színházba járni, én is szeretek, van olyan akinek az élete a színház. Osztálytársaid meg lehet nem a színházat nem szeretik, hanem téged:) De tényleg nem szabad feladni;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!