Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A barátom elárult, és még...

A barátom elárult, és még neki áll feljebb. Ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Kb. 1 éve ismerjük egymást, azóta minden nap beszéltünk stb. Volt egy Harry Potteres dolog (de ez most mindegy), és voltunk vagy 10-12-en egy csoportban facebookon. Egymásnak teljesen idegenek voltunk a többi taggal, kívéve ugye az én kis "barátomat". Utána pár nappal összevesztem az egyik taggal, privátban. Erre ő(akivel összevesztem) a csoportban ezeket leírta (kicsit elgörbítve :D). Aztán láttam meg, hogy miket írt, és utána jött a "barátom", akiről a kérdés is szól. Nos, a "barátom" természetesen a másik emberkéhez pártolt, akit pár napja ismer. (Az én verziómról senki sem hallott.) Aztán privátban beszélgettem ugye a "barátommal", és megláttam, hogy több percnyi beszélgetésünket kimásolta a csoportos beszélgetésbe. Az üzenetek között volt olyan is, amit nem igazán akartam, hogy kitudódjon, csak vele osztottam meg, de ő válogatás nélkül mindent odavarázsolt a beszélgetésbe. Ezek után még neki áll feljebb, meg engem küld el a pokolba, meg hadd ne mondjam miket mondott. Nagyon haragszik rám. :( :D Ő! Majd azzal érvel, hogy én meg felrobbantottam a házát egy játékban. :D

Ti mit gondoltok?

2016. júl. 27. 16:57
1 2
 11/12 Andizsuzsi ***** válasza:

Mondjuk én csak olyan dolgokat szoktam mondani/leírni, amiért vállalom a felelősséget. Ha érdekelte a csoportot a privát levelezésed, akkor gondolom róluk volt benne szó.

Attól, hogy valakivel barátságban vagyok még nem várom el, hogy mindig mindenben nekem adjon igazat. A barátság nem erről szól.

A privát levelezés nyilvánossá tétele valóban elítélendő.

2016. júl. 27. 17:25
 12/12 A kérdező kommentje:
Engem nem az akasztot ki, hogy nem nekem adott igazat, hanem az, hogy engem meg sem hallgatott. Hogy tisztázzuk ezt a részt. És jó lett volna ha azokat a dolgokat nem tudják meg a többiek. De már mindegy. Csak kíváncsi vagyok ti hogyan fogadnátok ezt. Az értelmes válaszokat köszönöm!
2016. júl. 27. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!