Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan találhatok meg úgy...

Hogyan találhatok meg úgy valakit facebookon, hogy nem tudom a nevét, csak azt, hogy hol lakik?

Figyelt kérdés
ismerkedés, név, lakhely, facebook

2016. júl. 16. 19:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Sehogy.
2016. júl. 16. 20:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha falun lakik nem nagy kunszt. Amúgy keress olyan embereket akik ott élnek (és tudod a nevüket) és az ismerős ismerősei közt keresgélj. Ha mázlid van megtalálod, ha nem akkor elcsesztél pár órát a semmire. :D
2016. júl. 16. 22:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha ismersz valakit aki az ismerőse és szerinted meg van neki, az ő ismerősei között keresgélj. Én így rengeteg embert megtaláltam :D
2016. júl. 16. 22:23
 4/4 anonim válasza:
Nem mindig válik be, de írd be a település nevét facebookon és utána ott meg tudod nézni kik likeolták és kik jártak már ott. Minél kisebb a település (és minél aktívabb ilyen "facebook-bejelentkezés" téren az illető annál nagyobb eséllyel találod meg!
2016. nov. 28. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!