Lányok, ti barátkoznátok egy meleg fiúval?
Figyelt kérdés
2016. júl. 9. 19:26
12/18 anonim válasza:
10-es, ugye irónia volt?
Megjegyzem, de nem gonoszan: ilyen kérdésed többször volt, és többször el is kezdtünk beszélni, aztán mindig eltűntél szó nélkül.
13/18 anonim válasza:
Abszolut. Miért ne? Persze,ha valami a fentiekhez hasonló bunkó emberről lenne szó akkor nem erőltetném,de ha arra gondolsz,hogy a homoszexualitása zavarna-e,akkor nem nem zavarna.
14/18 anonim válasza:
Nekem van 2 meleg barátom is, sosem volt problémám a homoszexualitással. Az egyikőjükkel még azelőtt lettünk barátok, hogy megtudtam volna, hogy nem az ellenkező nemhez vonzódik. A másik barátomról már sokkal hamarább kiderült. Miért ne barátkoznék, ugyanolyan ember, mint én vagyok. Néha még el is tudunk hülyéskedni, ha meglátunk egy helyes pasit. Plusz nem utolsó sorban velük sokkal nyitottabban eltudok beszélgetni mindenről, mint a lány barátaimmal.
15/18 anonim válasza:
Persze:) Legjobb baratom is meleg! Es oszinten szerintem jobb is egy fiu barat mint sok ketszinu baratno! :) :)
16/18 anonim válasza:
Persze :)
ha jó személyiségű valaki akk mindegy h milyen a neme vagy az identitása
17/18 anonim válasza:
Ha egyébként nem látszik rajta, hogy meleg, akkor igen.
Valamiért az összes meleg, akit csak ismerek, pöszén beszél, meg még a testbeszédük is sokkal csajosabb, mint bármelyik nőnek..És ezek engem rohadtul irritálnak. Az ilyen kis köcsögök miatt utálják annyian a melegeket.
Ha ezek nem jellemzik és normális, akkor nem érdekel, kihez vonzódik.
18/18 anonim válasza:
ha jófej,és megtaláljuk a közös hangot akkor persze :)
van rá példa,van egy fiú akit imádok,mert mindent meg lehet vele beszélni,plusz jókat nevetünk,sörözünk,dumálunk :)
21 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!