Ha társkeresők léteznek akkor barátkereső miért nincs?
Figyelt kérdés
Ami hasonló lenne a társkeresőhöz csak nyilvánvalóan nem párkapcsolat hanem barátáság céljából.2016. júl. 7. 22:34
11/16 anonim válasza:
a barátság jóval nehezebben alakul ki...sok barát inkább csak felszínes "összeköt az XY" és nincs tényleges barátság...
sokkal könnyebb párt találni, mint igaz barátokat...
23F
12/16 anonim válasza:
Tulajdonképpen bármelyik internetes oldal, ahol van lehetőség kommunikálni, közösséget alkot, ahol az emberek többé-kevésbé megismerik egymást, és akkor általában máris van egy közös preferencia, aminek az alapján el lehet indulni.
13/16 A kérdező kommentje:
Szerintem is nehezebb igaz barátságot találni mint kapcsolatot
2016. júl. 8. 19:13
14/16 anonim válasza:
Van ilyen, igaz kombinálva a társkereséssel is. Miitt.hu ott egy csomó különböző programra járnak az egyedülállók együtt, és nem tilos "csak" barátságot kötni. viszont csak egyedülállóknak szól, de mondjuk, így társat is könnyebb találni, mert nem görcsölsz rá a találkozásokra, hiszen egy csapatban mentek együtt kirándulni, vagy bulizni.
15/16 anonim válasza:
Engem is érdekelnének ilyen oldalak ahol lehet régióra szűrni.
Mondjuk Debrecen környékéről.
16/16 anonim válasza:
Vannak ilyen oldalak csak kevés. Egy barátot én már innen is találtam. 39f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!