Huszonéves korban miért nehezebb barátnőket találni? Hol lehetne ismerkedni?
Manapsàg a tàrskeresők mindig tele vannak kamusokkal vagy kèpkèregetőkkel
Mindenki elvan foglalva a telefonjàval ès persze màsok èletèvel nem a sajàtjàval.
Èn beszèlgetek veled ha van kedved nyitott vagyok mindenre
Bulizós is vagyok szeretek ismerkedni de szeretek nyugis körülmènyek közt is dumcsizni mondjuk egy kàvè mellett
Beülni valahova,akár edzeni együtt
Ha gondolod írj :)
18L
Vannak ilyen könyvklubbok is vagy színjàtszók vagy akàr zumba vagy spinning csoportok ott is összehaverkodhatsz, èn is jàrtam spinningre de vàltottam jelenleg egy klassz làny kosàrlabda csapatba jàtszom, összhangban vagyunk a csajokkal
Egyèbkènt ezeket az oldalakat tudom ajànlani:
Randiface
Love.hu
Facebook csoportok
Randivonal
:)
Azt kihagytam, hogy nem párt keresek (ugye a barátság kategóriában van) hanem barátnőket.
24/L
Én teljesen egyedül vagyok, ami nem tesz jót, de már megszoktam.
Fogalmam sincs hogy lehetne ismerkedni annak, aki nem jarja az országot, csak egy bizonyos településhez van kötve, ahol mindenki mindenkit ismer.
Ha járnék ide-oda, ismeretlen városokba, akkor akárkihez oda mernék menni. Sőt,ha egy külföldi városban járnék. A Free hug feliratú táblát is kiraknám magam elé, és így baromi könnyen tudnék ismerkedni ,poénos is lenne :) de a jelenlegi helyzetemben szinte lehetetlen bárkit is megismerni.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!